Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Ιουνίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μολονότι η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια.

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας και ίσως δεν το αξίζουν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ενθουσιαστείτε με ό,τι σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους γοητεύονται από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε αλλαγή περιβάλλοντος, που θα σας κάνει πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμη και ένα ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη. Είναι η μόνη διέξοδος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρότι αντικειμενικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, η ανησυχία σας θα παραμένει και τα ξαφνικά έξοδα θα σας γεμίσουν ανασφάλεια. Οι αλλαγές που δεν σας έλκουν τόσο γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμη και όταν η λογική σάς υπαγορεύει άλλα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες. Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο τη φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς τομείς. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τα άτομα που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννά αρκετές αμφιβολίες. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, σταδιακά θα αρχίσουν να αντικαθίστανται από άλλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της μέρας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα. Με έντονη δημιουργική διάθεση αρχίστε να βρίσκετε τον δικό σας χώρο εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Εχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δεν θα σας λείψει. Κεντρίστε την προσοχή των άλλων μέσα από τις νέες επιλογές σας και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μολονότι η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους, επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολλή ενέργεια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...