Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 Ιουνίου

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Καθίστε και λίγο σπίτι σας για να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή…

ΚΡΙΟΣ: Μην το παρακάνετε με κόντρες και καπρίτσια σε ανωτέρους. Υπάρχει περιθώριο να έχετε μαζί τους καλύτερες σχέσεις και παράλληλα οικονομικές απολαβές. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να επιλύσετε κάποια θέματα στον οικονομικό τομέα και στον χώρο της εργασίας σας. Δώστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον σύντροφό σας, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει η σχέση σας να σας προσφέρει περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν σταματήσετε να είστε τόσο πονόψυχοι με τους άλλους, δεν πρόκειται ποτέ να τους βγάλετε από την πλάτη σας. Λύστε ψύχραιμα τις διαφορές που έχετε στις σχέσεις σας. Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό θα παρθούν με μεγαλύτερη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να στριφογυρίζουν διάφορες ιδέες, από καλές έως περίεργες, αλλά σας έρχονται και λύσεις-θαύματα, μόνο που δεν πρέπει να βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, καθώς είναι πιθανές καινούργιες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να χαράξετε καινούργια γραμμή πλεύσης στη ζωή σας, κλείνοντας με ειρηνικό τρόπο παρτίδες που σας κρατούσαν κολλημένους στο παρελθόν και κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς, που εννοείται ότι θα είναι για το συμφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλες οι επιτυχίες που θα έχετε, αλλά περισσότερες και οι υποχρεώσεις σας. Δεν θα σας λείψουν εκτίμηση και θαυμασμός, μην επενδύσετε όμως ερωτικά σε αβέβαιες καταστάσεις. Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε την αγάπη που σας παρέχεται και μη ζητάτε συνέχεια κάτι περισσότερο. Εχετε τον σεβασμό όσων σας περιτριγυρίζουν, αλλά θυμηθείτε να κλείσετε και λίγο το πορτοφόλι σας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί θυσίες και ήρθε ο καιρός να τολμήσετε κάποιες αλλαγές. Κάντε τους υπολογισμούς σας για να τα βολέψετε οικονομικά χωρίς ρίσκο και απρόοπτα. Αν υπάρχει κάποια ανησυχία που αφορά τον οικονομικό τομέα σας, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τέλειο που αναζητάτε με μανία μάλλον δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν είναι ορατό στον ορίζοντα. Μην έχετε λοιπόν συνέχεια την εικόνα του ανικανοποίητου ανθρώπου, αλλά συμβιβαστείτε, γιατί δεν είναι ωραίο να γκρινιάζετε και στο τέλος μπορεί να μείνετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού δεν ανήκετε στο κλαμπ των αποτυχημένων, δείξτε κατανόηση και όπου χρειαστεί να συγχωρήσετε καταστάσεις και πρόσωπα, ακόμα κι αν σας εκνευρίζουν πολλά πράγματα. Με μικρούς συμβιβασμούς μπορείτε να προβείτε σε πιο επιτυχημένες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην αλλάζετε τόσο συχνά τις απόψεις σας και τα σχέδια που κάνετε. Σταθεροποιηθείτε και θα δείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά στη συνέχεια. Μην αγνοήσετε τις καλές συμβουλές προσώπων που έχουν σχέση με την εργασία και τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Καθίστε και λίγο σπίτι σας για να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή με παρέα που εσείς θα διαλέξετε. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...