Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 Ιουνίου

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Καθίστε και λίγο σπίτι σας για να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή…

ΚΡΙΟΣ: Μην το παρακάνετε με κόντρες και καπρίτσια σε ανωτέρους. Υπάρχει περιθώριο να έχετε μαζί τους καλύτερες σχέσεις και παράλληλα οικονομικές απολαβές. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να επιλύσετε κάποια θέματα στον οικονομικό τομέα και στον χώρο της εργασίας σας. Δώστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον σύντροφό σας, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει η σχέση σας να σας προσφέρει περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν σταματήσετε να είστε τόσο πονόψυχοι με τους άλλους, δεν πρόκειται ποτέ να τους βγάλετε από την πλάτη σας. Λύστε ψύχραιμα τις διαφορές που έχετε στις σχέσεις σας. Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό θα παρθούν με μεγαλύτερη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να στριφογυρίζουν διάφορες ιδέες, από καλές έως περίεργες, αλλά σας έρχονται και λύσεις-θαύματα, μόνο που δεν πρέπει να βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, καθώς είναι πιθανές καινούργιες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να χαράξετε καινούργια γραμμή πλεύσης στη ζωή σας, κλείνοντας με ειρηνικό τρόπο παρτίδες που σας κρατούσαν κολλημένους στο παρελθόν και κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς, που εννοείται ότι θα είναι για το συμφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλες οι επιτυχίες που θα έχετε, αλλά περισσότερες και οι υποχρεώσεις σας. Δεν θα σας λείψουν εκτίμηση και θαυμασμός, μην επενδύσετε όμως ερωτικά σε αβέβαιες καταστάσεις. Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε την αγάπη που σας παρέχεται και μη ζητάτε συνέχεια κάτι περισσότερο. Εχετε τον σεβασμό όσων σας περιτριγυρίζουν, αλλά θυμηθείτε να κλείσετε και λίγο το πορτοφόλι σας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί θυσίες και ήρθε ο καιρός να τολμήσετε κάποιες αλλαγές. Κάντε τους υπολογισμούς σας για να τα βολέψετε οικονομικά χωρίς ρίσκο και απρόοπτα. Αν υπάρχει κάποια ανησυχία που αφορά τον οικονομικό τομέα σας, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τέλειο που αναζητάτε με μανία μάλλον δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν είναι ορατό στον ορίζοντα. Μην έχετε λοιπόν συνέχεια την εικόνα του ανικανοποίητου ανθρώπου, αλλά συμβιβαστείτε, γιατί δεν είναι ωραίο να γκρινιάζετε και στο τέλος μπορεί να μείνετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού δεν ανήκετε στο κλαμπ των αποτυχημένων, δείξτε κατανόηση και όπου χρειαστεί να συγχωρήσετε καταστάσεις και πρόσωπα, ακόμα κι αν σας εκνευρίζουν πολλά πράγματα. Με μικρούς συμβιβασμούς μπορείτε να προβείτε σε πιο επιτυχημένες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην αλλάζετε τόσο συχνά τις απόψεις σας και τα σχέδια που κάνετε. Σταθεροποιηθείτε και θα δείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά στη συνέχεια. Μην αγνοήσετε τις καλές συμβουλές προσώπων που έχουν σχέση με την εργασία και τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Καθίστε και λίγο σπίτι σας για να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή με παρέα που εσείς θα διαλέξετε. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 01 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και το κακό,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...