Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρία σενάρια διαδοχής…

Ποιοι φαίνονται να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Αναστόπουλου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από χθες ο Ατρόμητος έπειτα από το «διαζύγιο» από τον Νίκο Αναστόπουλο που πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται ακόμη και η παρουσία της στα play offs. O τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον 55χρονο και αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Πλέον ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών Γιώργος Σπανός επεξεργάζεται τρία σενάρια για τον πάγκο της ομάδας, που είναι τα εξής:

Α) Να πάει ο Ατρόμητος με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μάρκο Δήμο (προπονητής της Κ20) μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και το καλοκαίρι να προσληφθεί νέος προπονητής που θα αναλάβει το χτίσιμο του νέου Ατρόμητου.

Β) Να προσληφθεί έμπειρος προπονητής για να μπει αμέσως στο κλίμα της ομάδας, γνώστης της κατηγορίας. Σε αυτή την κατηγορία πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιώργος Παράσχος.

Γ) Να επιλεγεί ένας νέος προπονητής που θα αναλάβει τον Ατρόμητος με ορίζοντα διετίας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από τους διαθέσιμους προπονητές αυτής της κατηγορίας, είναι η πρώτη επιλογή.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ατρόμητος θα έχει νέο προπονητή μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δεν αποκλείεται επίσης εντός των ημερών θα λυθούν τα συμβόλαια δύο-τριών ποδοσφαιριστών που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στο στρατόπεδο του Αρη, η μεγάλη νίκη στο Περιστέρι έφερε πολλά χαμόγελα και πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στην επόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Μεγάλη νίκη με τον Τάτο!

Το άστρο του Ανδρέα Τάτου έλαμψε στο Περιστέρι. Ο άσος του Αρη που μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου με γκολ στο 82′ χάρισε μια τεράστια και παλικαρίσια νίκη στην ομάδα του που έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Η νίκη του Αρη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς από το 19′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αγκάνθο στην ίδια φάση από τον διαιτητή Στυλιάρα. Οι γηπεδούχοι στην καλύτερη στιγμή τους είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Σουμπίνιο στο 82′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (58′ Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Μάντζιος (79′ Κούτσι), Σουμπίνιο (67′ Πίτου Γκαρσία).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (70′ Διαμαντάκος), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας (90’+ Ηρακλής), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Τάτος (90′ Αγγελούδης), Αγκάνθο, Πουλίδο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...