Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Φυσάει Νοτιάς για… Γ’ Εθνική

Ολα δείχνουν πως η επόμενη μέρα της ΑΕΚ καταλήγει σε πτώχευση.

Ενας-ένας οι γρίφοι στην ΑΕΚ εν όψει της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ αρχίζουν να λύνονται. Το μεγάλο ερώτημα αυτές τις μέρες ήταν τι στάση θα κρατήσουν οι νυν μεγαλομέτοχοι του συλλόγου. Ο Νίκος Νοτιάς δηλαδή και οι Supporters. Και κατά πώς φαίνεται, σχετικά με τους τελευταίους απαντήσεις υπάρχουν. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν αρχίζουν να λένε πως η πτώχευση και η Γ’ Εθνική είναι το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο σωτηρίας για την ΑΕΚ και μάλιστα αρκετοί ισχυρίζονται πως οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη θα αποτελέσει απλά χάσιμο χρόνου για την ομάδα. Με δεδομένες λοιπόν αυτές τις θέσεις αρκετών εκπροσώπων των «Υποστηρικτών», το συμπέρασμα στο οποίο οδηγούνται όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα του «Δικεφάλου» είναι πως στις 14 του μήνα στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ εκείνο που θα προκρίνουν θα είναι η λύση της πτώχευσης, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο με τη σειρά τους στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οσο για τον («εκνευριστικά… εξαφανισμένο», όπως λένε πολλοί στην ΑΕΚ αυτές τις μέρες) Νίκο Νοτιά, εκείνος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής. Αλλά αν οι Supporters προκρίνουν οριστικά λύση μέσω πτώχευσης, τότε το μόνο που θα μπορέσει να διαφοροποιήσει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ θα είναι μια γενναία απόφαση του ομογενούς επιχειρηματία. Τι εννοούμε; Να πει «αναλαμβάνω όλα τα χρέη και συνεχίζει η ομάδα ως έχει»! Πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο; Απειροελάχιστες, ακόμη και αν σκέφτεται ο Νίκος Νοτιάς να εμφανίσει μαζί του «συμπαίκτες». Είναι πολλά τα χρέη και μικρό το δέλεαρ (ελληνικό πρωτάθλημα και ομάδα που δεν αγωνίζεται στην 1η κατηγορία).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Ο Κορδέρο σκέφτεται να μείνει

Δηλώσεις σε εφημερίδα της πατρίδας του έκανε χθες ο Μιγκέλ Κορδέρο, όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Προσωπικά, η εμπειρία ήταν καλή στην ΑΕΚ, αλλά αυτό που έγινε ήταν κακό και δεν περίμενε κανείς τον υποβιβασμό. Είναι μια ιστορική ομάδα, αλλά αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και πιστεύω πως στην κατάσταση στην οποία είχε έρθει ο σύλλογος, είναι το καλύτερο να κάνει μια νέα αρχή με νέους ανθρώπους για να εξυγιανθεί. Εχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά μπορώ να το λύσω από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε. Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου. Σε μια σημαντική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, ένιωσα μεγαλύτερη αναγνώριση στο πρόσωπό μου απ’ ό,τι στην Ισπανία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...