Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Της… Πόπης με νέο βιβλίο

Η Μαλλιωτάκη γράφει για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, την Αγγελική Ηλιάδη και τη γνωριμία τους.

Γράφει βιβλίο για όσα έζησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τα μίση, τα πάθη, την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και όλους εκείνους που είτε της στάθηκαν είτε την απέρριψαν σε δύσκολες περιόδους της ζωής της. Στο «Οσα δεν είπα για τον Μπάμπη» η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, που υπήρξε αγαπημένη τηλεοπτική πρωταγωνίστρια ακόμη και του Λάκη Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι», ετοιμάζει ένα ημερολόγιο με όλα όσα τη σημάδεψαν. Στο βιβλίο αυτό η Πόπη κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση για όλα τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε μια φαρσοκωμωδία που η ίδια με πολύ χιούμορ τής δίνει τον τίτλο «Από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου»! Σήμερα η «Espresso» προδημοσιεύει αποκλειστικά αποσπάσματα από αυτό το πόνημα, το οποίο, όπως θα διαπιστώσετε, δεν είναι γραμμένο με επιθετικό ύφος, όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι από εκείνη. Τα χρόνια που έχουν περάσει φαίνεται πως μαλάκωσαν αρκετά την πληγωμένη γυναίκα που γνωρίσαμε και μέσα από τις πάμπολλες αυθόρμητες τηλε-εξομολογήσεις της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως στο συγκεκριμένο βιβλίο δεν λέει τα πράγματα έτσι όπως εκείνη τα έχει ζήσει.33h65hj85j8

Χωρίς ονόματα

«Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και όχι να πυροδοτήσω νέες ίντριγκες. Αρκετά! Αλλωστε πολλά από τα πρόσωπα τα έχω συγχωρήσει και θέλω μέρος από τα έσοδα αυτού του βιβλίου να τα δώσω στους γονείς του Μπάμπη, τα πεθερικά μου, που τα βγάζουν δύσκολα οικονομικά και δεν είχαν χρήματα ούτε για τα εισιτήριά τους για να πάνε στο νεκροταφείο και να ανάψουν το καντήλι στον τάφο του» μας λέει η ίδια.

Για ευνόητους λόγους, η Πόπη δεν αναφέρει στο βιβλίο της ονόματα, αλλά «φωτογραφίζει» πολύ ξεκάθαρα εκείνους για τους οποίους γράφει, ώστε ο αναγνώστης που λίγο-πολύ είχε ακούσει και θυμάται τους… πρωταγωνιστές να μπορεί να αντιληφθεί ποια είναι «η τραγουδίστρια» στην οποία αναφέρεται. Πρόκειται για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μάλιστα απασχολεί τη συγγραφέα σε αρκετά κεφάλαια του βιβλίου, αρχίζοντας από το πώς εκείνη μπήκε στη ζωή του ζευγαριού.

Η απιστία

«Μια μέρα άκουσα τον άντρα μου να μιλάει στο τηλέφωνο με μια τραγουδίστρια που δούλευε στο μαγαζί. Υστερα από μερικές μέρες πήγα με μία φίλη στο μαγαζί, κάθισε ο Μπάμπης δίπλα μου και η τραγουδίστρια τον κοίταζε μέσα στα μάτια να δει αν μου μιλάει, αν με έχει αγκαλιά. Εκείνος προσπαθούσε να αποφύγει το έντονο βλέμμα της, η τραγουδίστρια με κάρφωνε συνεχώς και μας κοιτούσε να δει τις κινήσεις μας. Παρατηρούσε αν του μιλάω, αν τον χαϊδεύω. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι “παίζει”. Από κει και μετά αποφάσισα να τον παρακολουθήσω και φυσικά είδα με τα μάτια μου τον Μπάμπη να πηγαίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας μαζί της. Ετσι μου ερχόταν να νοικιάσω δωμάτιο κοντά της, να βγω μπροστά της για να μάθει ότι ο Μπάμπης είχε γυναίκα και παιδί, γιατί μέχρι τότε δεν ήξερα τι της είχε πει. Εκείνος ερχόταν σπίτι λες και δεν συνέβαινε τίποτα, και αγκάλιαζε εμένα και το παιδί. Οταν του έλεγα “Μπάμπη, ακούγονται διάφορα”, εκείνος μου απαντούσε “μην πιστεύεις τίποτα”, ενώ για τις εξαφανίσεις του μου έλεγε ψέματα ότι είχε ραντεβού με δικηγόρο, ενώ ήξερα ότι ήταν στο ξενοδοχείο μαζί της…»225h956h89h

Η φυγή

Η απιστία του Μπάμπη Λαζαρίδη άρχισε να απασχολεί τα δημοσιεύματα, ενώ οι φήμες για τη νέα σχέση του με τη νεότερη τραγουδίστρια και «πέτρα του σκανδάλου» άρχισαν να αποκτούν δημοσιότητα. Τότε ήταν που η Πόπη αποφάσισε να πάρει το παιδί, τον μικρό Βασίλη, και να φύγουν από το σπίτι, αφού αισθανόταν ταπεινωμένη.

«Μη αντέχοντας όλο αυτό που γινόταν, τη δημοσιότητα που είχε δοθεί στο θέμα, αλλά και επειδή ως γυναίκα και ως άνθρωπος ένιωθα χάλια, ένιωθα να κυλάει στο αίμα μου η απόρριψη, η ψυχή μου ήταν μαύρη, πήρα την απόφαση (έτσι έκρινα εκείνη τη στιγμή) να πάρω το παιδί, την νταντά και να φύγω, να εξαφανιστώ. Και, ναι, το έκανα. Πήγα σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας και έκλεισα το κινητό για να μη μας βρει πιστεύοντας ότι έτσι ίσως να τον ταρακουνήσω. Αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος. Επρεπε να μείνω. Να μην αφήσω χώρο να μπει κάτι άλλο ανάμεσά μας. Ομως δεν άντεξα άλλο».

Σήμερα λοιπόν η Πόπη πιστεύει πως αυτή η κίνηση ήταν μεγάλο λάθος, αφού άφησε πρόσφορο έδαφος για την αντίζηλό της. «Αφού άφησα το πεδίο ελεύθερο φεύγοντας από το σπίτι, βρήκε ευκαιρία η τραγουδίστρια και τον τράβηξε κοντά της. Μάζεψε λίγα ρούχα και πήγε κι έμεινε μαζί της. Πριν από λίγο καιρό έμενε με τους γονείς της. Οταν άρχισε η σχέση της με τον σύζυγό μου, έφυγε απ’ το σπίτι της και έμενε στο γνωστό ξενοδοχείο που της είχε νοικιάσει, στη Γλυφάδα. Αυτό βέβαια, το να φύγω, ήταν μια λάθος αντίδραση δικιά μου, που μετανιώνω γι’ αυτήν ακόμα και σήμερα, γιατί η γυναίκα όταν αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα, πρέπει να μένει και να παλεύει».

Ο θάνατος του Λαζαρίδη

Το βράδυ του Δεκεμβρίου που ο Μπάμπης Λαζαρίδης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών, η Πόπη είχε «μαύρα μεσάνυχτα». Για το τραγικό γεγονός την ενημέρωσε ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, ο οποίος είχε ακούσει την είδηση στην τηλεόραση. Οταν εκείνη το έμαθε, το μεγάλο της πρόβλημα ήταν πώς θα έλεγε στον γιο της για τον θάνατο του πατέρα του και κυρίως για το αν θα τον έπαιρνε μαζί της στην κηδεία του, στην Καβάλα.

«Οταν έμαθα, το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου του 2008, ότι ο Μπάμπης έφυγε από τη ζωή, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ετσι άρχισε για εμένα ένας πολύ μεγάλος Γολγοθάς. Δεν ήξερα τι να πω στο παιδί. Για τρεις μέρες το έκρυβα. Ομως με τη βοήθεια κάποιων ψυχολόγων που έστειλαν φίλοι από τηλεοπτικές εκπομπές τού το είπα. Επρεπε λοιπόν να αποφασίσουμε εδώ και τώρα αν θα πάμε στην κηδεία. Η άποψη των ψυχολόγων ήταν ότι αν δεν ήθελε το παιδί, να μην πήγαινα ούτε εγώ για να μη δει όλον αυτόν τον θρήνο. Τότε ο Βασιλάκης ήταν μόλις 8 χρόνων. Αποφασίσαμε λοιπόν μαζί με το παιδί να πάμε στην κηδεία».

Οι συγγενείς, η κηδεία και η ώρα της συγχώρεσης

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της η Πόπη Μαλλιωτάκη περιγράφει πώς κάποια από τα συγγενικά πρόσωπα του Μπάμπη, τα οποία δεν κατονομάζει, την πίεζαν λέγοντάς της: «Ή θα έρθεις με το παιδί ή δεν θα έρθεις καθόλου».

Στο ίδιο κεφάλαιο θυμάται τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν συγγενείς του άντρα της εκείνες τις δύσκολες στιγμές, την ώρα μάλιστα που η αντίζηλός της Αγγελική Ηλιάδη απολάμβανε τις αγκαλιές και τα παρηγορητικά λόγια της οικογένειας. «Πήγαμε στην κηδεία με δικό μας αμάξι. Ενώ η τραγουδίστρια το έπαιζε κυρία. Μέχρι και το όνομά της δέχτηκε να γραφτεί στο κηδειόχαρτο ως σύζυγος. Ενώ δεν ήταν ποτέ σύζυγος, γιατί και τυπικά και ουσιαστικά εγώ και ο Μπάμπης δεν χωρίσαμε ποτέ. Εκεί λοιπόν είδα ανθρώπους από την οικογένεια του Μπάμπη να αγκαλιάζουν την κυρία κι εμείς με το παιδί ήμασταν σαν δυο ξένοι. Είχαν την κυρία αγκαλιά και ιδιαίτερα η μητέρα του, αντί να αγκαλιάσουν το εγγόνι τους κρατούσαν την κυρία απ’ το χέρι και πηγαίναν μπροστά, ενώ εγώ είχα τον Βασιλάκη από το χέρι και πήγαινα πίσω. Μας αντιμετώπιζαν λες και δεν υπήρχαμε».

Μετά το γεγονός η Πόπη θέλησε να φέρει σε επαφή τα δύο ετεροθαλή αδέρφια, τον γιο της Βασίλη και τον Μπαμπίνο που είχε αποκτήσει η Αγγελική Ηλιάδη με τον Μπάμπη, προκειμένου τα δύο αγόρια να γνωριστούν. Την πρωτοβουλία αυτή η ίδια τη χαρακτηρίζει συγχώρεση προς την Αγγελική Ηλιάδη. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί όλους τους ανθρώπους. Δεν έχω μέσα μου κακίες, μίση, γιατί πιο πάνω από εμένα υπάρχει ο Θεός. Και μόνο που πήγα και γνώρισα τα παιδιά (παραβλέποντας όσα μου είχε κάνει) αυτό σημαίνει ότι τη συγχώρησα. Δεν της κράτησα και δεν της κρατάω κακία. Σε κανέναν άνθρωπο. Ακόμα και σε αυτήν».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...