Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Κορομηλά συζητάει για πρωινό με το E TV

Η παρουσιάστρια έχει επαφές με το «Ε TV» για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Με το όνομα της Ρούλας Κορομηλά να επισκιάζει ακόμη και ως φήμη όλα εκείνα των TV stars που έχουν ήδη υπογράψει, ξεκινά οσονούπω το νέο πρόγραμμα του E TV. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ψυχαγωγικό κανάλι έχει έρθει σε επαφή με την παρουσιάστρια για μια καθημερινή εκπομπή στις 10.00 το πρωί, απέναντι στους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και στον Μάρκο Σεφερλή, ενώ της έχει προτείνει και ένα μηνιαίο φαντασμαγορικό σόου στα πρότυπα του «Bravo».

Η Μελέτη

Και ενώ η Ρούλα τηρεί σιγή ιχθύος, ο σταθμός ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος θα παρουσιάσει μια καινούργια εκπομπή με τίτλο «#Hashtag!», η οποία θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ και ντοκουμέντα, πολλές συνεντεύξεις και μαρτυρίες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η Ελεονώρα θα γίνεται μάλιστα πρωταγωνίστρια της έρευνας κάθε επεισοδίου, ενώ η πρεμιέρα της έχει οριστεί για τα μέσα Οκτωβρίου.

Στις 15 Σεπτεμβρίου αρχίζει «Με το Καλημέρα» σας η Χριστίνα Λαμπίρη και ρίχνεται στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η παρουσιάστρια, από τις 7.00 έως τις 10.00, μαζί με τους Τάσο Καλλιγά και Γιάννη Μούτσο, θα έχει να… παλέψει τους Γιώργο Παπαδάκη, Δημήτρη Καμπουράκη – Γιώργο Οικονομέα, Βασίλη Λυριτζή – Δημήτρη Οικονόμου αλλά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη σκυτάλη θα παίρνει καθημερινά στις 10.00 ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης, με τη… νόστιμη παραγωγή «Μαγειρεύουμε παρέα». Η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει και φέτος να κρατάει πρωινή παρέα τα Σαββατοκύριακα, μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. «Στα καλά καθούμενα» το ζευγάρι θα μπει στην τηλεοπτική ζωή μας στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτές τις μέρες κάνει τη φωτογράφιση για την προώθηση της ψυχαγωγικής εκπομπής του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τη θέση του Ακη Παυλόπουλου στο δελτίο E-NEWS, στις 17.50, παίρνει η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου.

Η Μαρία Σαράφογλου στις ειδήσεις του Mega

Τη στιγμή που οι φήμες των τελευταίων ωρών θέλουν την Ολγα Τρέμη να παραμένει στο Mega και να παίρνει τη θέση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το 2015 (σε περίπτωση που ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης δεν καταφέρει να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων των 20.00), το Δ.Σ. του καναλιού ανανέωσε προχθές την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Την ίδια ώρα ο Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι τελικά επέλεξε για κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου τη Μαρία Σαράφογλου και όχι τον Νίκο Στραβελάκη, με τη φιλοδοξία η δημοσιογράφος να φέρει νέο «αέρα» στις ειδήσεις, κρατώντας παράλληλα το κύρος της Τρέμη. Το δελτίο δεν θα έχει πλέον «παράθυρα», αλλά κεντρικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ οι ρεπόρτερ του σταθμού με βίντεο θα αναλύουν τα θέματά τους.

Ωστόσο το κανάλι βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και θα χρειαστεί νέος υψηλός δανεισμός -το ποσό φτάνει τα 121.000.000 ευρώ- για να παραμείνει ανταγωνιστικό στην τηλεοπτική αγορά. Ταυτόχρονα θα γίνουν και περικοπές, ακόμη και απολύσεις, αν χρειαστεί, ενώ οι συζητήσεις των βασικών μετόχων για το νέο πρόγραμμα του σταθμού και το μέλλον του θα συνεχιστούν με καινούργιες επαφές και αποφάσεις λιτότητας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...