Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πουλούσε θάνατο και έκανε dolce vita

❱❱ Αλβανός επιχειρηματίας διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και γλεντούσε στη Μύκονο με τη σύζυγό του, πρώην τηλεπερσόνα της γειτονικής χώραςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ουρές έκαναν καθημερινά οι χρήστες ναρκωτικών στον άξονα από την πλατεία Κουμουνδούρου έως το τέρμα Πατησίων, για να παραλάβουν τις δόσεις κοκαΐνης και χασίς που διακινούσαν σε μεγάλες ποσότητες τρεις Πακιστανοί, κατ’ εντολή ενός γνωστού Αλβανού επιχειρηματία ο οποίος σκορπούσε τα παράνομα κέρδη του κάνοντας dolce vita στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του!

Το κύκλωμα των αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών με μια συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι Πακιστανοί, που είχαν πάνω από 250 άτομα πελατεία!
Ομως, κατάφερε να διαφύγει ένας Αλβανός που είχε καθήκοντα τοποτηρητή και σε αυτόν έστελνε από την Αλβανία τις ποσότητες ναρκωτικών ο συμπατριώτης του επιχειρηματίας, ο οποίος επένδυε τα χρήματα που έβγαζε σε αλυσίδα καταστημάτων σίτισης και αρτοποιείων στην πατρίδα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί διαπίστωσαν την εμπλοκή του Αλβανού «αφανούς» αρχηγού που κανόνιζε τα φορτία τα οποία θα έρχονταν στην Ελλάδα από τις νόμιμες παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μέσω του υπερκοριού της ΕΛ.ΑΣ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε και συχνή παρουσία στη χώρα μας, κυρίως τα καλοκαίρια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν γίνει «σκιά» του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στη χώρα μας μαζί με τη σύζυγό του, που υπήρξε γνωστή τηλεπερσόνα της αλβανικής τηλεόρασης!

«Πρώτο τραπέζι πίστα»

Αλλωστε, το ζευγάρι συνηθίζει να επισκέπτεται μία φορά τον μήνα τη Μύκονο και να διασκεδάζει «πρώτο τραπέζι πίστα» σε γνωστό κλαμπ του νησιού, ανοίγοντας δεκάδες μπουκάλια με τις πιο ακριβές σαμπάνιες! Φυσικά, δεν υπολόγιζαν τα έξοδα, αφού είχαν τις τσέπες γεμάτες με τα χρήματα από τη διακίνηση των ποσοτήτων ναρκωτικών που ο επιχειρηματίας έστελνε στην Ελλάδα και την Ιταλία! Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δημιούργησε και τις επιχειρήσεις του με τα παράνομα κέρδη του από την εμπορία ναρκωτικών.

Στη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα αναφέρεται και η εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία προκειμένου να εκδοθεί στη συνέχεια σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ώστε να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στο μεταξύ, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 κιλών και 983 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 250 ευρώ, οκτώ κινητά, 13 κλειδιά σπιτιών και σημειώσεις σχετικά με τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...