Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Τώρα μάθαμε ποιος είναι ο Φετφατζίδης»

Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές και τις πρώτες εμπειρίες του στο λιμάνι.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται «θερμό» (και) από πλευράς μεταγραφών, με ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές, όπως άφησε να εννοηθεί χθες ο Μίτσελ με δηλώσεις του στο novasports.gr. Σε ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, ο Ισπανός κόουτς απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως ψάχνουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Ομως αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές δεν είναι η προτεραιότητά μας, ούτε αυτό που κυρίως μας απασχολεί. Πιο πολύ θέλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα μας και να βάλουμε τις βάσεις εν όψει της επόμενης χρονιάς».

Τι θέλει να προσθέσει ο Μίτσελ στην ομάδα της ερχόμενης περιόδου; Οπως τόνισε, σχεδιάζει ένα σύνολο που θα είναι πιο καλό και πιο γρήγορο όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, με την αδιάκοπη πίεση του αντιπάλου και το συνεχές γρήγορο παιχνίδι. Στην ερώτηση αν μέσα από τα ματς που απομένουν θα κάνει τις τελικές κρίσεις για το ρόστερ, απάντησε: «Τα παιχνίδια, κυρίως όμως οι προπονήσεις, η συμπεριφορά των παικτών, αυτό που βλέπω και εισπράττω κάθε μέρα από τις προπονήσεις και την καθημερινότητα, η προσαρμογή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κάθε ημέρα ένα καινούργιο μάθημα για εμένα, που μου χρησιμεύει πάρα πολύ. Πριν από μία εβδομάδα σας είπα πως θα αντιμετωπίζαμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Αυτό μάς έκανε να πρέπει να δουλέψουμε διαφορετικά. Είδαμε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι την επόμενη χρονιά ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος».

Ακόμη ο Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι θα ξεκινήσει βασικό τον Φετφατζίδη στον αγώνα με τον Πλατανιά. «Πάντα οι προπονητές χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το ότι χρειάζονται χρόνο οι παίκτες. Ομως η περίπτωση του Φετφατζίδη δείχνει πως όταν παίρνει χρόνο, τον χρησιμοποιεί σωστά. Αν είχαμε γνωρίσει τον Φετφατζίδη ερχόμενοι στην ομάδα τον Ιούλιο, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να παίζει και να σχηματίσουμε την άποψη που έχουμε τώρα, γιατί δεν θα του είχαμε δώσουμε αυτό τον χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό τον λόγο ήρθαμε νωρίτερα. Για να γνωρίσουμε παίκτες, όπως είναι ο Φετφατζίδης. Και δεν θα ήταν παράξενο σύντομα να ξεκινήσει στην ενδεκάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά το πώς θα κρατηθεί ψηλά ο πήχης, αφού κρίθηκε νωρίς το πρωτάθλημα, ο Ισπανός είπε ότι κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση και να μην περιμένει μόνο από τον προπονητή του να του δίνει κίνητρα. Επίσης πρόσθεσε ότι επιπλέον κίνητρο θα πρέπει να έχει κάποιος απλώς και μόνο όταν είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Ο Γκόγκιτς επιβεβαίωσε

Από το στόμα ενός πρώην «ερυθρόλευκου» (παίκτη αλλά και προπονητή), του Σίνισα Γκόγκιτς, επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του Μανώλη Τζανακάκη στον Ολυμπιακό. Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη παραδέχτηκε ότι ο 21χρονος μπακ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ο έτερος παίκτης της ομάδας του, που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Οσον αφορά την περίπτωση του 20χρονου χαφ, να θυμίσουμε ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός.


«Σφίξιμο» ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης ένιωσε και χθες σφίξιμο στον προσαγωγό και προφυλάχθηκε μένοντας εκτός κανονικού προγράμματος, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ελαφρύ πόνο στο αριστερό γόνατο και λόγω ενός οιδήματος κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί και εκείνος. Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκαν οι Αμπντούν και Ιμπαγάσα, αλλά και ο Μέγερι που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις στη μέση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...