Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 18/5

ΚΡΙΟΣ: Από τη φύση σας είστε δημιουργικά άτομα και σήμερα αυτό το χαρακτηριστικό σας αναδεικνύεται, με αποτέλεσμα να σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες με ό,τι κι αν καταπιαστείτε. Οσοι έχετε παιδιά μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες ώρες μαζί τους, αλλά και να μάθετε ευχάριστα νέα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν φαίνεστε καλά συντονισμένοι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τους άλλους και ξεχάστε για λίγο τα δικά σας θέλω. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε αρμονία και ισορροπία, διαφορετικά θα στενοχωρήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Χάρη στην ειλικρίνεια αλλά και τα επιχειρήματά σας είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ακούστε τον σύντροφό σας, σίγουρα έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σας πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναισθηματικά θα νιώσετε γεμάτοι και απόλυτα ασφαλείς, αφού οι άλλοι θα σας δείξουν τον σεβασμό και την αγάπη τους. Καθώς κι εσάς σάς διακρίνει ανάλογη διάθεση, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αφιερώστε χρόνο μόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί. Χάρη στην αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό και συνάμα την οικειότητα που εμπνέετε στο περιβάλλον σας είναι βέβαιο πως θα πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε τέτοιου είδους υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό είναι να αφιερώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για ξεκούραση, όσο κι αν τελειομανής και ανήσυχη φύση σας δεν επιτρέπει εύκολα κάτι τέτοιο. Κάποια πρόσωπα από την οικογένειά σας ίσως δεν φανούν συνεννοήσιμα μαζί σας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, και τελικά θα μπορέσουν να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η μέρα για εσάς σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα έχετε αρκετά τηλέφωνα και συναντήσεις με πρόσωπα που μπορεί να σας πουν ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ κι εσείς δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Εχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Μην είστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθησή σας τις περισσότερες φορές λειτουργεί σωστά, σήμερα όμως δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάντε υποχωρήσεις, ακόμα κι αν φαίνεται πως δεν χρειάζεται. Αργότερα κι εσείς θα καταλάβετε πως έτσι έπρεπε να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ατενίζετε τα πάντα γύρω σας με αισιοδοξία και δικαιολογημένα, καθώς η τύχη είναι μαζί σας σήμερα και φτάνετε με χαρακτηριστική ευκολία στις επιδιώξεις σας. Η φιλοσοφική διάθεση για τα πράγματα θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το βαθύτερο νόημα σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ερωτισμός σας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Ετσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την τάση απαισιοδοξίας που μπορεί να σας βαραίνει σήμερα και να ανεβάσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη φύση σας είστε πρωτοπόρος κι αυτό είναι κάτι που όλοι εκτιμούν. Προσέξτε όμως στον επαγγελματικό χώρο, καθώς αρκετοί μπορεί να θεωρήσουν τη συμπεριφορά σας παράξενη και προκλητική.  Κινηθείτε συντηρητικά για να επιτύχετε την ομαλότητα. Προσέξτε ιδιαίτερα αν έχετε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα ακούσετε μια σημαντική είδηση, την οποία περιμένετε εδώ και καιρό, και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χάρη στην επικοινωνιακή σας διάθεση μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή να ζητήσετε κάποια βοήθεια ή χάρη. Η ανταπόκριση που θα έχετε θα είναι πολύ θετική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...