Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Με «δόλωμα» το παιδί τους

Πως η Βουλγάρα έστησε ενέδρα θανάτου στον συνταξιούχο ναυτικό μέσα στο σπίτι τους, ενώ ο γιος τους βρισκόταν στο μπαλκόνι

Πως η Βουλγάρα έστησε ενέδρα θανάτου στον συνταξιούχο ναυτικό μέσα στο σπίτι τους, ενώ ο γιος τους βρισκόταν στο μπαλκόνι

Το ίδιο το παιδί τους χρησιμοποίησε ως «δόλωμα» η αδίστακτη 49χρονη Βουλγάρα, για να παρασύρει τον 63χρονο πρώην σύζυγό της στην ενέδρα θανάτου που είχε στήσει με τη βοήθεια τριών Ρουμάνων κακοποιών στο σπίτι της στην Καλλιθέα, όπου βρέθηκε το πτώμα του τον περασμένο Ιανουάριο μέσα σε καταψύκτη!

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Οπως κατέθεσε στην Ασφάλεια η 26χρονη συμπατριώτισσά της, που συνελήφθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει να της βρει ανθρώπους που θα έβγαζαν από τη μέση τον άτυχο συνταξιούχο ναυτικό, τη στιγμή της δολοφονίας ο 12χρονος (τότε) γιος του θύματος βρισκόταν στο μπαλκόνι του vasilis kokkinisδιαμερίσματος μαζί της. Ο πατέρας είχε πάει στο σπίτι για να του δώσει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα.

«Είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτα!» αναφέρει η 26χρονη στην κατάθεση που έδωσε στους έκπληκτους αστυνομικούς.
Η νεαρή Βουλγάρα δεν είχε αντιληφθεί τις συνέπειες, όταν βοηθούσε την ομοεθνή της να βγάλει από τη μέση τον πρώην άνδρα της, με σκοπό να καρπωθεί τις καταθέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, φαίνεται ότι δεν συνειδητοποίησε τι έκανε ούτε όταν συνελήφθη! Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ζήτησε από τους αστυνομικούς να της φέρουν μια συγκεκριμένη ενυδατική αλοιφή, επειδή πρόσφατα είχε «χτυπήσει» τατουάζ στο χέρι της και φοβόταν μη… χαλάσει το χρώμα!

Η 26χρονη αποκάλυψε και τις αμοιβές που είχε υποσχεθεί η σατανική ομοεθνής της. Οπως κατέθεσε, τόσο η ίδια που βρήκε τους κατάλληλους ανθρώπους για να εξοντώσουν τον συνταξιούχο ναυτικό όσο και οι τρεις Ρουμάνοι που τον δολοφόνησαν και ο Βούλγαρος που μετέφερε στο διαμέρισμα τον καταψύκτη πήραν από 3.000 ευρώ ο καθένας!

Η 49χρονη Βουλγάρα φέρεται ότι άδειασε τον λογαριασμό που είχε ανοίξει για τον μικρό ο παππούς του και άρπαξε 240.000 ευρώ! Εχει εντοπιστεί στην πατρίδα της, όπου με τα χρήματα αυτά έχει ανοίξει μεσιτικό γραφείο και κάνει αγοραπωλησίες ακινήτων στη Βάρνα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και να εκδοθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να λογοδοτήσει για τη στυγερή δολοφονία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...