Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ετσι τις έστελνα στον άλλο κόσμο»

❱❱ Μέσα σε 10 σελίδες ο serial killer περιγράφει τα πάντα για τα θύματά του

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αστυνομικό θρίλερ που θα μπορούσε να γίνει best seller συνθέτουν όσα περιγράφει με απίστευτη ψυχρότητα μέσα σε 10 κόλλες χαρτί ο serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς, που «θέρισε» επτά ζωές, ανάμεσά τους και δύο ανήλικων κοριτσιών, περιγράφοντας πώς έστειλε στον άλλο κόσμο τα άτυχα θύματά του και «ξεφορτώθηκε» τα πτώματα για να εξαφανίσει τα ίχνη των ειδεχθών εγκλημάτων του!

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύματά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί με απόλυτη νηφαλιότητα» σχολιάζει χαρακτηριστικά ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», όταν ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς επέστρεψε στα κρατητήρια μετά την απόφαση του δικαστηρίου που ενέκρινε για δεύτερη φορά διάταγμα κράτησής του, απευθύνθηκε όλο κυνισμό στους ανακριτές και αναφώνησε με πρωτοφανή κυνισμό: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα!»

Διαταραγμένο μυαλό

Αμέσως μετά άρχισε να «ξεδιπλώνει» πάνω στο λευκό χαρτί όλο τον παραλογισμό του διαταραγμένου μυαλού του, το οποίο συνέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επτά δολοφονιών! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δεκασέλιδο της φρίκης ο σατανικός στρατιωτικός παραδέχθηκε τους έξι από τους επτά φόνους. Για την 6χρονη Sierra, κόρη της αδικοχαμένης Mary Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες, ισχυρίστηκε ότι δεν τη δολοφόνησε, αλλά ότι πέθανε από εισρόφηση των εμεσμάτων της και ότι πέταξε το άψυχο κορμάκι της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Στη γραπτή «απολογία» του ο 35χρονος φέρεται επίσης ότι ισχυρίστηκε πως στραγγάλισε τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης την 28χρονη Arian Palanas Lozano, που εντοπίστηκε γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα στο φρεάτιο της φρίκης, στο Μιτσερό, προσθέτοντας ότι αυτό τον έκανε να νιώθει ωραία! Η ομολογία αυτή προξένησε αρχικά την εντύπωση ότι το κίνητρο του Νίκου Μεταξά ήταν σεξουαλικό. Ομως το γεγονός ότι η γυναίκα που βρέθηκε αρκετές μέρες αργότερα μέσα σε βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη φορούσε ρούχα και δεν ήταν δεμένη καταδεικνύει ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, όπως επίσης και ότι δεν χρησιμοποίησε τις ίδιες μεθόδους για όλες τις γυναίκες.

Ο αδίστακτος κατά συρροήν δολοφόνος παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως στραγγάλισε την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες, καθώς και την 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της Elena Natalia, που υπέφερε από σοβαρές ασθένειες. Στη συνέχεια τοποθέτησε τα πτώματα σε βαλίτσες, τις οποίες μετέφερε στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης, όπου τις εξαφάνισε.

2
Από αριστερά: Η Arian Lozano, η Mary Rose Tiburcio, η 6χρονη Sierra, η Livia Florentina Bunea, η Εlena Natalia Bunea και η Ασμίτα Κχάντα Μπίστα

Στο μεταξύ, οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard, που βρίσκονται στην Κύπρο για να συνδράμουν τις έρευνες των κυπριακών Αρχών, προσπαθούν να «μπουν» στο μυαλό τού καθ’ ομολογίαν serial killer. Πρωταρχικός σκοπός τους είναι να διαπιστώσουν αν ο ίλαρχος τα είπε όλα στους ανακριτές ή κρατά κρυμμένα και άλλα σκοτεινά μυστικά. Οι Βρετανοί ειδικοί σύμβουλοι θα προσπαθήσουν να αποκωδικοποιήσουν τη συμπεριφορά του 35χρονου, λαμβάνοντας υπόψη τη στάση που τήρησε από τη σύλληψή του έως σήμερα, και να εντοπίσουν τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει.

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι της κοινότητας των Φιλιππινέζων στην Κύπρο ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και να αναζητηθούν ευθύνες από όλους όσοι αδιαφόρησαν.

«Αν η αστυνομία δεν μας αγνοούσε, ίσως να είχαν δολοφονηθεί λιγότερες γυναίκες…» ανέφερε χαρακτηριστικά στο News 24/7 στενή φίλη της μητέρας της αδικοχαμένης Maricar Valdez Arquiola.

Θρίλερ με τις άλλες δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Για 19η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες των πυροσβεστών, των δυτών και των μελών της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπιστούν τα πτώματα των θυμάτων του 35χρονου serial killer που δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Χθες το πρωί γύρω στις 11 άρχισαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, σε μια προσπάθεια να ανασυρθούν οι άλλες δύο βαλίτσες που εκτιμάται πως περιέχουν τα νεκρά σώματα κάποιων εκ των θυμάτων του σατανικού λοχαγού.

Ρομποτική κάμερα

Ανήμερα το Πάσχα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής με τη χρήση ρομποτικής κάμερας είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση μίας βαλίτσας που έκρυβε το πτώμα ενός εκ των θυμάτων, τοποθετημένου σε εμβρυακή στάση. Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη αναμένεται να συνεχιστούν έως το Σάββατο με τη χρήση ρομποτικής κάμερας στα σηματοδοτημένα σημεία, ενώ μετά οι Αρχές θα συνεχίσουν τις προσπάθειες με τη χρήση σόναρ.

4 5 f10 kypros serial killer limni2
Δύτης κατά τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Οσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί, πληροφορίες θέλουν να ολοκληρώθηκαν σε πρώτη φάση, αλλά και εκεί θα αρχίσει προετοιμασία για τη διεξαγωγή ερευνών με τη χρήση σόναρ. Δύτες που μετέχουν στις έρευνες καταδύθηκαν χθες με σκάφανδρο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το πτώμα της 6χρονης κόρης της Mary Rose. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε και δεύτερη νεκροτομή στη σορό της γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς επίσης και σε εκείνη που βρέθηκε θαμμένη στο πεδίο βολής στην Ορούντα.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...