Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Stars των γηπέδων στην άμμο

Ο φακός της «Εspresso» «συνέλαβε» αθλητές να απολαμβάνουν τον ήλιο με τις κούκλες τους

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Kαλοκαίρι χωρίς ελληνικές παραλίες γίνεται; Δεν γίνεται! Επώνυμοι και μη καταφτάνουν στο νησί των ανέμων και σε σχεδόν όλα τα νησιά μας, προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα! Ανάμεσά τους και πολλοί ξένοι αθλητές μαζί με τις συντρόφους τους, οι οποίες κλέβουν την παράσταση με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους. Πολλά ήταν τα διάσημα ζευγάρια από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ που λάμπρυναν και… αναστάτωσαν κόσμο.

Αρχικά, ο Τσάμπι Αλόνσο απόλαυσε τις διακοπές του στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του Ναγκόρε Αρανμπούρου και φροντίζει να ζει κάθε στιγμή που περνά στο νησί με όσο περισσότερη πολυτέλεια μπορεί. Μπορεί να μη βρέθηκε στο Euro με την Ισπανία, ωστόσο, μέχρι να γυρίσει στις υποχρεώσεις του με την Μπάγερν Μονάχου, θα συνεχίζει να κάνει τις βουτιές του. Στη Μύκονο λοιπόν νοίκιασε το υπερπολυτελές σκάφος που είχαν νοικιάσει στο παρελθόν η Σακίρα και ο Πικέ και έκανε τις βόλτες του στα καταγάλανα νερά. Ο 34χρονος Ισπανός με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

r134rtq34rt

Αυτή όμως που αναστάτωσε το νησί των ανέμων με τα φοβερά προσόντα της είναι μοντέλο και σύζυγος ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τη Μαρία Χοσέ Λόπες του Λουίς Αντόνιο Χιμένες. Οι δυο τους απόλαυσαν μερικές μέρες χαλάρωσης στη Μύκονο. Ο 31χρονος μέσος, που έχει παίξει σε γνωστούς συλλόγους της Ιταλίας (Λάτσιο, Ιντερ, Πάρμα), χωρίς πάντως να καταφέρει να διακριθεί, έχει σταματήσει να απολαμβάνει την μπάλα, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια παίζει ποδόσφαιρο στο Ντουμπάι. Ωστόσο, φαίνεται να… απολαμβάνει και με το παραπάνω τις πληθωρικές καμπύλες του διάσημου μοντέλου από τη Χιλή.

Στη Μύκονο ο Βέσελι

Το «παρών» στις παραλίες της Μυκόνου έδωσε και ο Γιαν Βέσελι έπειτα από μια απαιτητική σεζόν με τη Φενέρ και με τον τίτλο του πρωταθλητή στην τσέπη του. Ο Τσέχος φόργουορντ/σέντερ πέρασε στιγμές χαλάρωσης με τη σύντροφό του και πριν από λίγες μέρες ανανέωσε με τη Φενέρ το συμβόλαιό του και απαλλάχθηκε από το άγχος της αναζήτησης ομάδας.

Η Αντριάνα Λίμα βρέθηκε στη Μύκονο για το γάμο της Μπεατρίς Μπάρος και την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε και ο Σάμι Κεντίρα. Ο μέσος της Γιουβέντους φαίνεται ότι μετά τον γάμο του με τη Λένα Γκέρκε βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 35χρονης καλλονής από τη Βραζιλία. Μαζί τους ήταν και ο Λεβαντόφσκι με τη σύζυγό του, οι οποίοι δεν σταματούσαν να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Ο Πολωνός φορ έγινε… ανάρπαστος στο νησί των ανέμων, με αρκετό κόσμο να σπεύδει για μια φωτογραφία μαζί του.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η σύζυγός του Αννα Δούκα κάνουν οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο. Ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε τις βουτιές του στη Μύκονο, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελληνίδα σύζυγός του!

Στη Μύκονο χαλάρωσε και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος ετοιμάζεται και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με 3-1 νίκες επί της Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός γκαρντ αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές του στο νησί των Κυκλάδων, λίγο πριν ριχτεί στη μάχη με την Εθνική Ισπανίας.

Αντίθετα, ο Μάνουελ Νόιερ προτίμησε να κάνει διακοπές στο Πόρτο Χέλι. Μπορεί το «χρυσό» γάντι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως τον αποκαλούν συχνά, να μην κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Euro 2016 με την Εθνική Γερμανίας, αφού η ομάδα του ηττήθηκε από τη Γαλλία με 2-0, ωστόσο δεν κάθισε να τα βάψει… μαύρα. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έκανε τις βουτιές του στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι, έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη σύντροφό του Νίνα Βάις.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...