Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Μανία με τις ring selfies

Νέα μόδα ξεκίνησε από τους celebrities που επιδεικνύουν τα μονόπετρά τους

Είναι ακριβό, αστραφτερό και μπορεί να προκαλέσει κραυγές και δάκρυα σε κάθε γυναίκα που ονειρεύεται τη στιγμή κατά την οποία θα σταματήσει να τραγουδάει το «Single ladies» της Μπιγιονσέ γιατί θα τη βαραίνει στο δάχτυλο του αρραβώνα μια βαρύτιμη πέτρα. Το μονόπετρο όταν προσφέρεται, δεν είναι σωστό να κρύβεται. Ετσι στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αξίζει ένα καλοφωτισμένο και καλοφιλτραρισμένο κλικ, που θα συγκεντρώσει πολλά likes και σχόλια, τα οποία θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση και περηφάνια στη γυναίκα η οποία βρήκε σταθερό ταίρι.

Την εν λόγω διαδικτυακή έκφραση ματαιοδοξίας της μέσης χρήστριας του facebook, του twitter και του Instagram την εγκαινίασαν, όπως συμβαίνει συνήθως, λαμπερές σταρ της showbiz. Η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Ντρου Μπάριμορ, η Μπιγιονσέ, η Κέλι Οσμπορν, το μοντέλο της Victoria’s Secret Μπριτ Μάρεν, η Κιμ Καρντάσιαν (που έβαλε μέχρι και τη μικρή της Νορθ να κρατάει στη χουφτίτσα της την πανάκριβη «κοτρόνα» την οποία τής χάρισε ο καλός της) είναι μερικές μόνο από τις διάσημες οι οποίες ξεκίνησαν τις σχετικές αναρτήσεις, δημιουργώντας μια τάση η οποία έμελλε να ονομαστεί με τον διεθνή πια όρο ring selfies, δηλαδή selfies του δαχτυλιδιού!
dwqer4etgΠρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες το δαχτυλίδι πρωταγωνιστεί σε αυτές, ενώ η ιδιοκτήτριά του έρχεται σε δεύτερο πλάνο ή απουσιάζει εντελώς από την εικόνα. Το τρεντ μάλιστα έγινε μανία, με δύο βασικές συνέπειες που κάθε άλλο παρά οικονομικές είναι: πρώτον, οι άνδρες νιώθουν την πίεση να αγοράσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και γενικά πιο εντυπωσιακό μονόπετρο και, δεύτερον, οι γυναίκες πέρα από το μανικιούρ και τις περιποιήσεις, φτάνουν να κάνουν ακόμα και λίφτινγκ χεριών, ώστε αυτά να διαθέτουν προδιαγραφές μοντέλου και να δένουν αρμονικά με το κόσμημα-κομψοτέχνημα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρία κοσμημάτων πολυτελείας Rare Pink, εξαιτίας της φρενίτιδας των ring selfies το μέσο μέγεθος διαμαντιού σ’ ένα δαχτυλίδι αρραβώνα αυξήθηκε από μισό καράτι σ’ ένα. Μάλιστα, οι κοσμηματοπώλες ακούνε ερωτήσεις που παλαιότερα ούτε καν τις είχαν φανταστεί, όπως «Πώς θα δείχνει το δαχτυλίδι στο Instagram;» ή «Ποιο φίλτρο θα το αναδείξει καλύτερα;»
feqwrtawrrgfΣε αντίστοιχα απρόσμενες ερωτήσεις -με επίκεντρο όμως το χέρι- καλούνται να απαντήσουν και οι πλαστικοί χειρουργοί και οι δερματολόγοι. Ολο και περισσότερες γυναίκες ακολουθούν το trend του ring selfie και υποβάλλονται ακόμα και σε ενέσιμες αντιγηραντικές θεραπείες χεριών, με σκοπό να κρύψουν τους πολύ εμφανείς τένοντες ή φλέβες, ώστε η όψη τους να είναι πιο νεανική. «Αυτό που κάνουμε είναι βασικά να χρησιμοποιούμε φίλερ, που διαρκούν μέχρι και εννιά μήνες» δηλώνει ο δερματολόγος δρ Αριελ Οστάντ από τη Νέα Υόρκη, στον οποίον τα αιτήματα για χέρια έτοιμα για ring selfie είναι πια ρουτίνα.

Η λίστα των ειδικών με οδηγίες για «φωτογενές» δαχτυλίδι!

Οι ειδικοί πια του trend έχουν δημιουργήσει λίστα με όσα πρέπει να ξέρει κανείς για να πετύχει το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι το μέγεθος. Αν το διαμάντι είναι μικρό, τότε προτιμήστε μια λεπτή και κομψή βέργα. Με αυτόν τον τρόπο στη φωτογραφία το διαμάντι θα δείχνει πιο μεγάλο, τηρουμένων των αναλογιών.
Δεδομένου ότι το πιο συνηθισμένο σχήμα είναι το στρογγυλό, μπορείτε να ξεχωρίσετε επιλέγοντας ορθογώνιο σχήμα κτλ.

Τίποτα δεν δείχνει πιο εντυπωσιακό, λένε οι ειδήμονες του ring selfie, από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που συμπληρώνεται από μερικά μπλε ζαφείρια, κόκκινα ρουμπίνια ή πράσινα σμαράγδια (kitsch alert!)
Για να φωτογραφήσετε σωστά το δαχτυλίδι του αρραβώνα σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε φυσικό φως.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...