Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ
Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες. Η τάση σας να κυριαρχήσετε σε απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Απαντήστε ανάλογα και αντιμετωπίστε άμεσα τις καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων. Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, αρκεί να εκφράστε τις συναισθηματικές ανάγκες σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συστηματική προετοιμασία σας για να ανταποκριθείτε αυτό το διάστημα σε πολύπλευρες υποχρεώσεις σας είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση. Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται.


ΛΕΩΝ
Αναρίθμητοι λόγοι μπορεί να σας κάνουν να βγείτε έξω από τους στόχους σας, όμως εσείς καλά θα κάνετε να μην ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα μελλοντικά σχέδιά σας. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μάλλον θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω και προσωρινά, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι προτού ακόμα το δείτε να ολοκληρώνεται σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή αιθεροβάμονες και αυτό σας κάνει κακό. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι λανθασμένες κινήσεις σάς κάνουν απαισιόδοξους, όμως, επειδή θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν εσείς οι ίδιοι δεν καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δεν θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, ακόμα μία καλή σας πρόθεση μπορεί να αποβεί άκαρπη. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε αντίο εκεί που ουσιαστικά δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην εργασία σας, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας νέας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν πρόκειται να κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα και ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Η διαφορετική στάση που κρατάτε από κάποιους που συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς. Ακόμα και αν είναι βαρύ το τίμημα των αντιδράσεων, υπερισχύετε κατά κανόνα. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...