Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Αθήνα γεμίζει με νύφες!

Η έκθεση για τον γάμο αλλά και τη βάφτιση Bridal Expo 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Η πρώτη έκθεση της χρονιάς για τον γάμο και τη βάφτιση είναι γεγονός!Από τις 11 έως και τις 13 Ιανουαρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα γεμίσει νύφες και γαμπρούς σε μια έκθεση που πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό. Μετά την περσινή, μεγάλη επιτυχία της έκθεσης οι διοργανωτές της Bridal Expo 2014 – Bridal Fashion Week (στην οποία είναι χορηγός και η «Espresso») υπόσχονται ένα γαμήλιο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο!


Η Εβδομάδα Γάμου με την τριήμερη πασαρέλα νυφικών κρύβει πολλές εκπλήξεις και οι επισκέπτες, που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 10.000, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι απ’ όλους ό,τι σχετίζεται με έναν ονειρικό γάμο και μια τέλεια βάφτιση! Στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής, το οποίο ποτέ άλλοτε δεν έχει φιλοξενήσει τέτοιου είδους έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν νυφικά, βραδινά φορέματα που αρμόζουν σε ένα γάμο, γαμπριάτικα κοστούμια, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, βέρες, κοσμήματα, στολισμούς, να ενημερωθούν για το πώς θα αποτυπώσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους μέσα από φωτογραφίες και να γνωρίσουν τους πιο ονειρικούς προορισμούς για ταξίδια του μέλιτος!


Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της έκθεσης θα είναι η Εβδομάδα Γάμου, με την πασαρέλα να γεμίζει από τις εξαιρετικές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Aλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της Εβδομάδας Γάμου:να παρουσιάζει κάθε χρόνο μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες των σχεδιαστών τις τάσεις της μόδας στον χώρο των νυφικών αλλά και στις βραδινές τουαλέτες, έτσι όπως τις σχεδιάζουν καταξιωμένοι fashion designers. Επίσης στόχος της είναι να προβάλει τις δουλειές νέων σχεδιαστών που ασχολούνται στα ατελιέ τους με νυφικά, γαμπριάτικα αλλά και φορέματα.


Ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα δώσουν τη δική τους σχεδιαστική πινελιά στην έκθεση είναι η Αννα Ανεμόμυλου (έχει μαθητεύσει στο πλευρό του Jean-Paul Gaultier), η Ελένη Μητροπούλου, η Kathy Heyndels, η Δήμητρα Αντωνέα, η Βάσια Τζοτζοπούλου, ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος έχει μαγέψει με τις δημιουργίες του εντός και εκτός Ελλάδας, και ο Τάσσος Μητρόπoυλος.


Με τη παρουσία ενός guest star σχεδιαστή


Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και στην περσινή έκθεση, το Bridal Fashion Week θα λαμπρύνει με τη παρουσία του ένας guest star σχεδιαστής διεθνούς φήμης. Στην περσινή Bridal Expo το γεγονός που εντυπωσίασε ήταν η μοναδική παρουσία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή από τον Καναδά Stephan Caras, ο οποίος ήρθε ειδικά στη χώρα μας για να παρουσιάσει τη συλλογή του σε νυφικά και βραδινά φορέματα, με τη Υβόννη Μπόζνιακ να είναι η μούσα του! Ο Stephan Caras θεωρείται ένας από τους 20 καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου, είναι ελληνικής καταγωγής και έχει παρουσιάσει τη συλλογή του στις πασαρέλες των μεγαλυτέρων πόλεων του κόσμου.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...