Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Αρωμα Ελλάδας στα Οσκαρ

Μενούνος και Αλούπη βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί πολλές κυρίες να περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, όμως δύο Ελληνίδες εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, αλλά και με τις σέξι εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και το μοντέλο και ηθοποιός Χριστίνα Αλούπη βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί και μετέφεραν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον παλμό της λαμπερής βραδιάς.

H Μαρία Μενούνος ξεκίνησε από πολύ νωρίς την προετοιμασία της, ενώ φρόντισε να ενημερώνει για τις περιπέτειές της και τους φαν της μέσω tweets: «Μόνο έτσι μπορούσα να καθίσω» εξήγησε με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε. Το μπούστο της φούξια τουαλέτας της ήταν τόσο στενό (και προφανώς τόσο… χτισμένο με εσωτερικές μπανέλες) που ένιωθε σαν να τη… μαχαιρώνει, με αποτέλεσμα η Μαρία Μενούνος να μην μπορεί καν να καθίσει βολικά. Οπως τουίταρε: «Ετσι μόνο μπορώ να κάτσω στο αυτοκίνητο. Το φόρεμα έχει ένα μπούστο που με… τρυπάει. Χα χα!» σχολίασε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια. Η Μαρία Μενούνος πάντως απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για το στράπλες ροζ φόρεμα που επέλεξε για την οσκαρική βραδιά, αφού ήταν άκρως σέξι και τόνιζε πολύ το καλογυμνασμένο σώμα της.

Βραβεία Oscar χωρίς τη Χριστίνα Αλούπη δεν γίνονται. Για άλλη μια χρονιά, η ξανθιά καλλονή πάτησε το κόκκινο χαλί των Oscar με την ιδιότητα της δημοσιογράφου. Φορώντας ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ φόρεμα, η Χριστίνα κάλυψε τα βραβεία για λογαριασμό ομογενειακού site. Η ξανθιά Ελληνίδα καλλονή περπάτησε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης ως απεσταλμένη της ιστοσελίδας GreekReporter.com όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως δημοσιογράφος. Φορώντας μια maxi γαλάζια τουαλέτα, η Χριστίνα πόζαρε στον φακό, ανεβάζοντας μάλιστα μερικές φωτογραφίες στο Twitter της. Μπορεί να γνωρίζει επιτυχία στο Hollywood τα τελευταία χρόνια, αλλά για κάποιους κακεντρεχείς παραμένει το όμορφο κορίτσι που φωτογραφιζόταν «αυθόρμητα» στις παραλίες, με στόχο να αποσπάσει λίγα «κλικ» για λίγη προβολή. Η Χριστίνα Αλούπη πάντως εντυπωσίασε αφού ήταν πολύ κομψά ντυμένη και μάλιστα σε ελληνικά χρώματα. Τα τελευταία χρόνια η ίδια καλύπτει το συγκεκριμένο glamorous event και προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει καλές συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί. Η ξανθιά καλλονή πάντως απέσπασε καλές κριτικές και για το βραδινό φόρεμα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...