Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στο σφυρί η «χρυσή» γκαρνταρόμπα τους

Επώνυμες δίνουν προς πώληση πασίγνωστα κομμάτια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία διατίθενται στις… κοινές θνητές μέσω ιστοσελίδας.

Η οικονομική κρίση έπληξε ακόμη και τις «χρυσές» γκαρνταρόμπες των πιο ευκατάστατων και επώνυμων γυναικών της χώρας μας, οι οποίες έφτασαν στο σημείο να πωλούν τα επώνυμα κομμάτια τους προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για τις επόμενες αγορές τους! Τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ των διασημότερων οίκων σε άριστη κατάσταση, έστω και από «δεύτερο χέρι», πωλούνται -και κυρίως… νοικιάζονται- λόγω της οικονομικής κρίσης μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδας starbags.gr σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές! Μάλιστα οι ενοικιάσεις ρούχων αυξάνονται όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Οσο για τις τιμές στις περισσότερες περιπτώσεις η έκπτωση αγγίζει ακόμη και το 70% της πραγματικής τους αξίας.22596j3j859

 Η ενοικίαση δίνει τη δυνατότητα στις κομψές κυρίες που δεν διαθέτουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν ένα κομμάτι «του κουτιού» να κυκλοφορήσουν έστω και για λίγο με προϊόντα από μεγάλες φίρμες του εξωτερικού και όχι μόνο. Οπως εξηγεί στην «Espresso» η Ολιάνα Σπυριδοπούλου, ιδιοκτήτρια της πρωτότυπης ιστοσελίδας που από τον Μάρτιο του 2007 έχει δει την επισκεψιμότητά της να εκτοξεύεται, οι γυναίκες δεν κρατούν πια στις ντουλάπες τους τσάντες που αγόρασαν για χιλιάδες ευρώ, όπως έκαναν παλαιότερα που τις φύλαγαν.

Ολο και περισσότερες επικοινωνούν μαζί της ζητώντας της να τις επισκεφτεί για να της δείξουν μέρος από τα πανάκριβα αξεσουάρ που για χρόνια κρατούσαν κλειδωμένα: «Οι Ελληνίδες δάνειζαν και χάριζαν, δεν πούλαγαν όμως ποτέ τα πράγματά τους. Τώρα όλα δείχνουν ότι η νοοτροπία αυτή αλλάζει, αφού αρκετές είναι έτοιμες να αποχωριστούν προσωπικά τους αντικείμενα, ακόμη και αν ήταν συναισθηματικά δεμένες με αυτά, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα» λέει η Ολιάνα, που φωτογραφίζεται με κάποιες από τις πανάκριβες τσάντες που διαθέτει προς πώληση και ενοικίαση μέσω της σελίδας της στο ίντερνετ. «Με τα χρήματα που εξασφαλίζουν από τις πωλήσεις των αντικειμένων τους οι κυρίες είτε θα προβούν σε νέες αγορές είτε θα λύσουν κάποιο πρόβλημα που τους προέκυψε ξαφνικά. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα δεν φορέθηκαν ποτέ ή μόνο μία φορά, με αποτέλεσμα να παραμένουν ξεχασμένα μέσα σε ντουλάπες! Μιλάμε για πανάκριβες τσάντες, ρούχα και παπούτσια, τα περισσότερα από τα οποία βγήκαν στην αγορά σε περιορισμένα κομμάτια, αφού ήταν συλλεκτικά! Για να αποκτήσουν αυτά τα limited edition πράγματα, κάποιες γράφτηκαν μέχρι και σε λίστες αναμονής και περίμεναν να ειδοποιηθούν για το αν θα ήταν οι τυχερές που θα τα αποκτούσαν ή όχι»!3365h96j856

Οι φίρμες του site και το άνοιγμα στο εξωτερικό

Chanel, Dior, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Hermes, Fendi είναι μερικά ονόματα εταιριών που φιγουράρουν στη διάσημη ιστοσελίδα και που περιμένουν τις ενδιαφερόμενες να τα αποκτήσουν. «Για όσες γυναίκες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα κομμάτια όταν βγήκαν στην αγορά, τώρα είναι μια πραγματική ευκαιρία να τα αγοράσουν σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ακόμη και σε περίοδο κρίσης υπάρχουν εκείνες που είναι αποφασισμένες να τα πάρουν. Οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί αισθητά όλο αυτό το διάστημα, ενώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων μελών μας διαθέτουμε πλέον ρούχα και παπούτσια. Μιλάμε για κλασικά κομμάτια τα οποία παραμένουν πάντα στη μόδα, για παράδειγμα, μια καπαρντίνα Burberry είναι πάντα σικ. Εχουμε βέβαια και πιο μοντέρνα, όπως τσάντες Alexander Wang, Balenciaga και άλλες» εξηγεί η Ολιάνα Σπυριδοπούλου, η φήμη της οποίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. «Τώρα πια η ιστοσελίδα μας είναι γνωστή και στο εξωτερικό, κάτι που, όταν ξεκινήσαμε το 2007, δεν το περιμέναμε. Η αλήθεια είναι πως τότε οι Ελληνίδες δεν ήταν εξοικειωμένες με το διαδίκτυο και με τις αγορές των second hand αντικειμένων. Τώρα όμως η κρίση μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να αναζητούμε πλέον τις συμφέρουσες αγορές. Εμείς διαθέτουμε πράγματα τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση, δεν παίρνουμε φθαρμένα ή χαλασμένα, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Θέλουμε αυθεντικά και μόνο αντικείμενα, γι’ αυτό και όλα συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας. Οταν έχεις να κάνεις με γυναίκες που έχουν στην κατοχή τους πολλές τσάντες, είσαι σίγουρος για την άριστη κατάστασή τους. Αυτές οι κυρίες, προκειμένου να καταπλήξουν τις φίλες τους ή τους γνωστούς τους, αγόρασαν μια τσάντα που μπορεί να την κράτησαν μόνο μια φορά, αν και ίσως ταξίδεψαν ακόμη και στο εξωτερικό για την αποκτήσουν! Η σχέση της γυναίκας με την τσάντα της είναι μοναδική, κάτι που οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν εύκολα» καταλήγει η Ολιάνα Σπυριδοπούλου.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – ΦΩΤ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...