Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πατρόν και κολεξιόν δια χειρός επωνύμων!

Η ξένη τάση του «celebrisigner» κερδίζει πλέον και τους Ελληνες star που πιάνουν μολύβι και χαρτί.

225968j963Αγαπάνε τη μόδα και η μόδα τις αγαπάει. Οταν οι κυρίες της showbiz έχουν έμπνευση, δημιουργούν μοναδικά κομμάτια που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές μόδας. Μετά τη Μαντόνα, τη Βικτόρια Μπέκαμ, την Μπιγιονσέ και τις Kardashians που έχουν βγάλει μια -επιπλέον- περιουσία μέσα από τις κολεξιόν τους, πολλές επώνυμες Ελληνίδες πήραν μολύβι και χαρτί, και αφιερώθηκαν στο σχεδιασμό των δικών τους συλλογών φέρνοντας και στη χώρα μας την κυρίαρχη στο εξωτερικό τάση του «celebrisigner».

Από τους πρωτοπόρους και σε αυτόν τον χώρο, η Δέσποινα Βανδή δημιούργησε τη δική της συλλογή ρούχων βάζοντας το προσωπικό της στιλ. Η τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με την επιχειρηματία Χρυσούλα Κέρος και πρώτη φορά πέρυσι το χειμώνα μας παρουσίασε τη σειρά «Despina Vandi for Chip & Chip». Ακολούθησε η καλοκαιρινή συλλογή -με πολλές από τις δημιουργίες να κάνουν sold out-, ενώ από τα κομμάτια που αγαπήθηκαν ήταν οι ολόσωμες φόρμες, οι οποίες συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη νέα κολεξιόν που μόλις παρουσιάστηκε και θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες. Ηδη πάντως έχουν ξεχωρίσει τα κομψά wrap και secretary φορέματα, αλλά και μια ροκ σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί το οικολογικό δέρμα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα εδώ και αρκετές σεζόν μάς παρουσιάζει τη δική της σειρά ρούχων που τις περισσότερες φορές είναι εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο. Η γνωστή ηθοποιός έδειξε πως δεν το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στην υποκριτική και στο τραγούδι, αλλά επεκτείνεται και στο σχέδιο. Η Ματθίλδη λατρεύει να σχεδιάζει κομψά αλλά άνετα ρούχα που φοριούνται όλη μέρα, ενώ φροντίζει τα υλικά που χρησιμοποιεί να είναι εξαιρετικής ποιότητας, αφού την ενδιαφέρει να αγκαλιάζουν σωστά το σώμα. Η νέα συλλογή της αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα.

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόσφατα την είσοδό της στον χώρο της μόδας παρουσιάζοντας την πρώτη προσωπική της συλλογή μέσα από γνωστή εταιρεία ρούχων. Μακριά, αέρινα φορέματα και χρωματιστά υφάσματα κυριαρχούσαν στην καλοκαιρινή της κολεξιόν, η οποία έδινε την αίσθηση της νιότης και της ανεμελιάς. Η όμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει να σχεδιάζει γεμάτη πάθος για δημιουργία, ενώ η φθινοπωρινή σειρά είναι ήδη έτοιμη και σε αυτήν κυριαρχούν το μαύρο, το μπορντό και το πράσινο.33596j8975

Η Γωγώ Μαστροκώστα μπορεί να μη γνωρίζει πολλά από ρούχα, όπως έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει μια γυναίκα. Ετσι το καλοκαίρι δημιούργησε τη δική της συλλογή που φέρει την υπογραφή «Gogo by Stalο», με πολλά κομμάτια της να έχουν εξαντληθεί. Στη χειμερινή κολεξιόν θα κυριαρχήσουν οι στενές γραμμές σε μαύρα φορέματα μέχρι το γόνατο, πουκάμισα και παντελόνια. Η όμορφη ΤV persona έχει δώσει έμφαση στα μανίκια, καθώς η μόδα προστάζει να είναι φουσκωτά. Από χρώματα κερδίζουν το μαύρο, το κόκκινο, το καμηλό, αλλά και τα prints.

Κοκτέιλ φορέματα, κομψά παντελόνια και ζεστά πουλόβερ υπογράφει η Ζέτα Μακρυπούλια για τη σειρά ρούχων γνωστής εταιρείας. Πριν από λίγους μήνες η ηθοποιός παρουσίασε την πρώτη της προσωπική συλλογή, η οποία σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία κι έτσι συνέχισε να δημιουργεί υπέροχα σχέδια και για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2013-2014. Μάλιστα η φωτογράφιση για τη νέα κολεξιόν έγινε στα Γιάννενα από τη Ρούλα Ρέβη και το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πως αναδεικνύουν τη θηλυκότητα δίνοντας στις γυναίκες την αίσθηση της άνεσης, αφού είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις παρουσιάστριες που εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Πάντα κομψή και καλόγουστη, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει τη δική της πινελιά στον κόσμο της μόδας κι έτσι εδώ και περίπου δύο χρόνια υπογράφει τη συλλογή «Mary Mary». Αρχισε να σχεδιάζει ρούχα για να καλύψει τις δικές της ανάγκες και σιγά σιγά μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί πώς μπορεί να ράβει μόνη της τα ρούχα της για την εκπομπή. Οταν κατάλαβε πως τελικά τα σχέδιά της αρέσουν, άρχισε να τα διαθέτει μέσω του e-shop κι έτσι κάθε σεζόν μάς ξετρελαίνει με τις δημιουργίες της.

Η Βάσω Κολλιδά αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική ρότα κι έτσι από τις πασαρέλες και τα στούντιο φωτογραφήσεων βρέθηκε να σχεδιάζει μόνη της μοδάτα μπλουζάκια και κοσμήματα, που τα προωθεί μέσω των social media. Μάλιστα η φωτογράφιση για τη νέα ολοκληρωμένη της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων έγινε μέσα στο καλοκαίρι και σε λίγο καιρό αναμένονται οι νέες δημιουργίες της.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...