Περιμένοντας τον πελαργό για Βανδή και Νικολαΐδη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η διπλή αγωνία του Ντέμη για τον ερχομό του γιου

Περιμένοντας τον πελαργό για Βανδή και Νικολαΐδη

Με το μυαλό και την καρδιά χωρισμένα στις δύο γωνιές της Μεσογείου. Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος επιφύλασσε περίεργο παιχνίδι στον Ντέμη Νικολαΐδη! Η ημερομηνία αυτή είναι… κομβική για τον πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς μπλέκονται οι δύο ιδιότητές του: του πατέρα (για δεύτερη φορά) και του προέδρου της ΑΕΚ! Βλέπετε, όταν η ΦΙΦΑ προγραμματίζει τους ευρωπαϊκούς αγώνες, δεν υπολογίζει γιορτές και αργίες, πόσο μάλλον γεννητούρια!

Οπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ στις 15 Αυγούστου θα παίξει εναντίον της ισπανικής Σεβίλλης στην Ανδαλουσία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Ακριβώς την ίδια ημερομηνία αναμένεται να φέρει στον κόσμο η Δέσποινα Βανδή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους -μετά τη Μελίνα- που θα βαπτισθεί Γιώργος. Ποιος να φανταζόταν ότι η γέννησή του θα συνέπιπτε με τη μεγαλύτερη φετινή επαγγελματική πρόκληση για τον Νικολαΐδη;
 
Ο πρόεδρος της Ενωσης θα έχει πολλά στο μυαλό του τη συγκεκριμένη μέρα ή πιο σωστά όλες αυτές τις μέρες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, θα πρέπει να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα: στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης και στο μαιευτήριο «Ιασώ» στην Αθήνα! Η αγωνία του θα είναι διπλή: από τη μια για τον ερχομό του γιου του και από την άλλη για ένα καλό αποτέλεσμα στον ισπανικό νότο. Και εκ των πραγμάτων θα πρέπει να βρίσκεται εκεί, μακριά από τη γυναίκα του. Βέβαια, στην περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, η χαρά θα είναι διπλή. Σε αντίθετη περίπτωση, τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ό,τι στην προηγούμενη γέννα της Δέσποινας, που είχε γίνει στην Ισπανία. Τότε το ζευγάρι έμενε στη Μαδρίτη, αφού ο Ντέμης έπαιζε στην Ατλέτικο. Και δείτε τώρα πώς τα έφερε η μοίρα. Στα δεύτερα γεννητούρια ο Νικολαΐδης θα είναι πάλι στην Ιβηρική χερσόνησο, όχι όμως και η Βανδή, μιας και η Αθήνα είναι πια η έδρα τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ