Νεκρόφιλος «κόλλησε» τη σύντροφό του τοξίνες πτωμαΐνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρόφιλος «κόλλησε» τη σύντροφό του τοξίνες πτωμαΐνης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Μια συγκλονιστική υπόθεση νεκροφιλίας, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Ελληνοκύπριο, συγκλονίζει τη Μεγαλόνησο.

Η απίστευτη κτηνωδία «πάγωσε» ακόμα και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, όταν ανώνυμη καταγγελία ανέφερε ότι σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών νεαρός νεκροθάφτης, λίγο πριν «ετοιμάσει» για το τελευταίο τους ταξίδι τις γυναίκες, τις βίαζε πάνω στο νεκροκρέβατο τις μεταμεσονύχτιες ώρες!

Μάλιστα, η ίδια καταγγελία ανέφερε ακόμη ότι η σύντροφος του νεαρού επισκέφθηκε με αφόρητους πόνους νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε «κολλήσει» τοξίνες πτωμαΐνης! Οι συγγενείς της κοπέλας σε κατάσταση σοκ τη μετέφεραν στη συνέχεια σε νοσοκομείο του Ισραήλ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή», ο νεαρός άνδρας, που διατηρεί γραφείο τελετών, μετέβαινε στα νοσοκομεία και αναλάμβανε κηδείες κυρίως γυναικών, κάθε ηλικίας, που έχαναν τη ζωή τους είτε από δυστύχημα είτε από φυσικά αίτια. Στη συνέχεια μετέφερε τις σορούς στο γραφείο τελετών, όπου και ερχόταν κατ' επανάληψη σε σεξουαλική επαφή μαζί τους. Φαίνεται μάλιστα ότι ο νεαρός ικανοποιούσε με αυτόν τον τρόπο τις ανώμαλες ορέξεις του τουλάχιστον για μία πενταετία καθώς τα ευρήματα που βρέθηκαν στον κόλπο της συντρόφου του και η μόλυνση που έχει υποστεί, εκτιμάται ότι είχε ξεκινήσει πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια.

Οπως εξηγούν οι γιατροί, όταν υπάρχει συνεχόμενη σεξουαλική επαφή με πτώμα, εύκολα ο άνδρας μπορεί να μεταδώσει στη σύντροφό του ασθένειες, όπως AIDS, ηπατίτιδα, στρεπτόκοκκους, ακόμα και τοξίνες πτωμαΐνης, που προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά. Ωστόσο, ο νεαρός νεκρόφιλος, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, καθώς το ανακριτικό έργο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης τόνισε ότι: «Οσες πληροφορίες θα εξασφαλίσουμε, αναμένεται να διερευνηθούν και αναλόγως θα πράξουμε. Το θέμα που έχει προκύψει είναι πολύπλοκο, ενώ στη μέση υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο, το οποίο δεν θα πρέπει να παραβιαστεί».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ