Το «TV stars παρουσιάστε» στο μικροσκόπιο

TV GOSSIP
Ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος αποτελούν την κριτική επιτροπή του νέου reality.

Το «TV stars παρουσιάστε» στο μικροσκόπιο

Το πρώτο reality της χρονιάς ξεκίνησε. Ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος πήραν θέση και είδαν τους wanna be παρουσιαστές. Την Τρίτη είδαμε το πρώτο επεισόδιο από τις οντισιόν και πλέον είμαστε σε θέση να κρίνουμε το νέο αυτό προϊόν.


Η κριτική επιτροπή

Ο Ηλίας είναι σε μεγάλα κέφια. Και ευτυχώς που έχει πολύ χιούμορ και ξέρει πώς να αντεπεξέρχεται, αλλιώς με αυτά που βλέπει θα την πλήρωνε… η ομολογουμένως ωραία κόμη του. Και δεν θα του πήγαινε η καράφλα.

Κορυφαία ατάκα του: «Του color τα εννιάμερα», όταν μια επίδοξη TV star προσπαθούσε να παρουσιάσει μόδα στα αγγλικά και είχε πει τη λέξη «color» καμιά δεκαριά φορές.

Η Ναταλία με τον τρόπο της προκαλούσε Ηλία και Κωνσταντή να της κάνουν πειράγματα όποτε περνούσε από την οντισιόν κάποιος σωματώδης τύπος.

Κορυφαία στιγμή της: Ολες εκείνες που οι διαγωνιζόμενοι τη σήκωναν για να τους βοηθήσει στο… σόου τους είτε χορεύοντας είτε κρατώντας μια βαλίτσα α λα παίκτρια του «Super Deal».

Ο Κωνσταντής τηρούσε το κλασικό σοβαρό στιλ του με πινελιές αυστηρότητας.

Κορυφαία στιγμή του: Οταν μαζί με τον Ψινάκη έκαναν τους εκστασιασμένους συγγενείς την νικήτριας του «Super Deal» Ναταλίας Γερμανού και όρμησαν να την αγκαλιάσουν.


Οι παίκτες

Κάθε καρυδιάς καρύδι πέρασε μπροστά από το κριτικό τρίο.Νέοι, μεσήλικες, γέροι, ταλαντούχοι, ατάλαντοι, νούμερα.

Θα θέλαμε να δούμε λίγο περισσότερο από το… σόου του αριθμολόγου Λάσκου, ο οποίος μας θύμισε τις παλιές cult εποχές που ήταν θαμώνας στις εκπομπές του Κώστα Μυλωνά. Μια εμμονή στο να χρησιμοποιούν οι παίκτες γνωστά ονόματα της showbiz για να εμπλουτίσουν τα «ρεπορτάζ» τους την παρατηρήσαμε. Οπως και μια έλλειψη χιούμορ στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Οσον αφορά τη γενικότερη εικόνα που έδωσαν οι διαγωνιζόμενοι στην πρώτη εκπομπή, μπορούμε να πούμε ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι άνθρωποι που χωρίς την παραμικρή υποδομή και απλά ζηλεύοντας τη λάμψη των τηλεοπτικών προσώπων θέλουν να μπουν στην TV.

Είναι δυνατόν να μην ξέρει κάποιος να μιλήσει και να ονειρεύεται τηλεοπτική καριέρα; Ή να… γδύνεται ή και να προσπαθεί να… φλερτάρει με τα μέλη της επιτροπής μπας και τον περάσουν;


Το αποτέλεσμα


Απολαυστικό για όσους έχουν όρεξη να γελάσουν. Κάτι οι «περιπτώσεις» που διαγωνίζονται, κάτι οι θεϊκές ατάκες του Ψινάκη συνθέτουν μια άκρως ψυχαγωγική εκπομπή!


Εμψύχωση

Μην απελπίζεστε. Και ο Παναγιώτης Τόκος να πήγαινε στην οντισιόν, θα κοβόταν. Είδατε όμως τι τηλε-καριέρα κάνει, κι ας μην έχει περάσει ποτέ από reality;


Εναλλακτική λύση

Κοπήκατε; Don't worry. Υπάρχει και η Αννίτα Πάνια. Πάμε στοίχημα ότι τα τραγουδιστικά ταλέντα σύντομα θα τα διαδεχτούν τα… «παρουσιαστικά»;