Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 18/4

ΚΡΙΟΣ: Θα βρεθείτε σε διλήμματα και πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να προχωρήσετε σε θυσίες που νιώθετε σημαντικές. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και φανείτε προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες, καθώς δεν θα είναι αυτό που νομίζετε.  

ΤΑΥΡΟΣ: Το αρμονικό κλίμα στη οικογένεια σας τονώνει ψυχικά. Στον αισθηματικό σας τομέα απολαμβάνετε την ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εκφραστείτε ελεύθερα και θα εκπλαγείτε θετικά από τις αντιδράσεις του. Αρκετά θετικές προοπτικές ανοίγονται και στα οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, λόγω του παρασκηνιακού κλίματος. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αποφύγετε να μιλήσετε για τα σχέδια σας. Στον αισθηματικό τομέα όλα προχωρούν, ενώ αρχίζουν να ανοίγονται καλές προοπτικές στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Οποια κι αν είναι τα σχέδιά σας θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε. Απαιτείται όμως υπομονή και πάνω απ’ όλα να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Στον αισθηματικό τομέα θα ξαφνιαστείτε από τη δοτικότητα του συντρόφου σας. Θα μάθετε ευχάριστα νέα που για άτομα που ζουν μακριά.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσετε ριζικές αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας νιώθετε ότι χρειάζεται. Στηριχτείτε στην πεποίθηση πως ενεργείτε σωστά και θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι προοπτικές στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρ’ ότι δεν ταιριάζετε σε όλα με τον σύντροφό σας, θα καταλάβετε πως συμπληρώνετε ιδανικά ο ένας τον άλλον. Με καλή διάθεση και αμοιβαία κατανόηση όλα θα πάνε πολύ καλά. Στην εργασία σας κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τολμηρές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Με την έντονη γοητεία σας τραβάτε την προσοχή και ασκείτε επιρροή στο περιβάλλον σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εισπράττετε πολλή αγάπη και ζεστασιά. Πολύ καλά προχωρούν και τα επαγγελματικά, καθώς από ένστικτο κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να ξεφύγετε από τους τετριμμένους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η μέρα είναι πολύ τυχερή για εσάς, οπότε κάντε τα βήματα που διστάζατε να κάνετε. Τα αποτελέσματα θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βιώσετε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σας και θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Η διορατικότητά σας σας οδηγεί στις σωστές επαγγελματικές κινήσεις. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να κάνετε υπερβολικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεση του συντρόφου σας θα είναι περίεργη και αλλοπρόσαλλη απέναντί σας. Αν δείξετε υπομονή και προσπαθήσετε να βρείτε το γιατί της όλης συμπεριφοράς, θα βοηθήσετε σημαντικά τη σχέση σας να ισορροπήσει. Να περιμένετε ευχάριστα νέα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα, αποφύγετε όμως να παρασυρθείτε σε βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά σας, καθώς μπορεί γρήγορα να το μετανιώσετε. Στον οικονομικό σας τομέα προβλέπονται κάποιες εκπλήξεις που θα σας ανακουφίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναγνώριση για προσπάθειές σας θα σας δώσει ένα κίνητρο για να συνεχίσετε με μεγαλύτερη όρεξη στη δουλειά. Στον αισθηματικό τομέα κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες σας υλοποιούνται. Εσείς απλώς κρατήστε στάση ετοιμότητας και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...