Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Η απάντηση Μπαρμπαρίγου στον Χαριτάτο

«Ουδέποτε τον προσέβαλα, όσα αναφέρει με θίγουν σοβαρά» λέει η επιχειρηματίας μετά την αγωγή του 1.000.000 ευρώ.

85f4f779Βόμβα μεγατόνων έπεσε στην ελληνική showbiz μετά την αγωγή του Σπύρου Χαριτάτου κατά της πρώην συνεργάτιδάς του Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Οπως αποκάλυψε χθες στο πρωτοσέλιδό της η «Espresso», ο γνωστός δημοσιογράφος κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αγωγή-«μαμούθ» ζητώντας από την τηλεοπτική μαγείρισσα 1.000.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσει σε συσσίτια αστέγων!

Αιτία (όπως αποκάλυψε χθες η «Espresso») που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Πρωινό Μου» στις 26 Φεβρουαρίου στους Σκορδά – Λιάγκα. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως οι παρουσιαστές του «10 με 1 Μαζί», Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος της δυσκόλεψαν τόσο την καθημερινότητα με διάφορα «καψώνια» ώστε κλονίστηκε η υγεία της, καθώς απέκτησε αυτοάνοσο θυροειδή.

Αυτές οι δηλώσεις, όπως αποκάλυψε η «Espresso», ήταν και ο λόγος που ο Σπύρος Χαριτάτος αποφάσισε να κινηθεί νομικά, αφού όπως αναφέρει στην αγωγή του, τα όσα του καταλόγισε η πρώην συνεργάτιδά του είναι ψευδή, συκοφαντικά και προσβλέπουν στην επαγγελματική του συντριβή: «Αναγκάζομαι να αποκαλύψω λίγα από τα πράγματα που γνωρίζω και που ποτέ δεν θα αποκάλυπτα, πλην όμως οφείλω να προστατεύσω την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια, καθώς δεν είναι ηθικό και δίκαιο ένας δημοσιογράφος- παρουσιαστής να διασύρεται τεχνηέντως και ευθέως ως “βασανιστής” συνεργατών, και δη μιας γυναίκας, που είναι ακόμη πιο επιβαρυντικό».

Η αγωγή θυροκολλήθηκε από κλητήρα στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και η ίδια έδωσε ραντεβού με τον δημοσιογράφο στα δικαστήρια, δηλώνοντας πως: «με τον Σπύρο συνεργάστηκα στο παρελθόν και πιστεύω πως είχα και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του, θα τα κρίνει το δικαστήριο. Ουδέποτε τον προσέβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Οσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά. Εγώ είμαι πολύ καλά και αισιόδοξη, μου αρέσει να κρατώ μόνο τις καλές αναμνήσεις».

Οπως ήταν αναμενόμενο, το πρωτοσέλιδο της «Espresso» για την αγωγή του Χαριτάτου κατά της Μπαρμπαρίγου κυριάρχησε χθες στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σχόλια και υπονοούμενα στις εκπομπές  

Με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο παρουσιαστής εναντίον της μαγείρισσας για τα λεγόμενά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Fthis» ρώτησε την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα και πρώην συνεργάτιδα του δημοσιογράφου-παρουσιαστή για το τι ακριβώς είχε συμβεί τότε. Η Λίτσα Πατέρα δεν θέλησε να ταχθεί ανοιχτά υπέρ κάποιας από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι αυτό που νιώθει κανείς κατά τη διάρκεια της δουλειάς του είναι πολύ προσωπικό. Δηλαδή, μπορεί και μία κουβέντα να σου πω και να σε πονέσει πολύ. Εάν το ένιωσε έτσι η Αργυρώ, που πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που έκανε υπομονή. Νομίζω ότι το να πεις πως “δεν πέρασα καλά σε μια σεζόν” δεν είναι κακό. Είναι πολύ πικρό και δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτή εξέλιξη. Αυτό το ότι “όλοι είμαστε καλά” δεν είναι αληθινό. Υπάρχει εμπάθεια συναισθηματική».

Η Φαίη Σκορδά ήταν ακόμη πιο εκδηλωτική, αφού μόλις τελείωσε η Σάσα Σταμάτη τον σχολιασμό του θέματος, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Αν επιτρέπετε, τώρα θα ήθελα εδώ να λήξει το θέμα. Κι εμένα με έχουν θίξει κάποια πράγματα και δεν έχω μιλήσει ποτέ κι ούτε θέλω να το συζητήσουμε άλλο το θέμα. Γιατί και ο κύριος Χαριτάτος μπορεί να έχει πει χίλια δύο άλλα πράγματα, να έχουν θίξει κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια», δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή της.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...