Ενα αστέρι γεννιέται... στη showbiz!

SHOWBIZ
Η Κρίστεν Στιούαρτ έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον στο «Twillight».

Ενα αστέρι γεννιέται... στη showbiz!

Ως επισφράγισμα της συνεχώς ανοδικής της καριέρας, η Κρίστεν Στιούαρτ πόζαρε για το πρώτο της εξώφυλλο στην αμερικανική «Vogue». Το γυναικείο περιοδικό μόδας, που αποτελεί σταθμό στην καριέρα μιας νέας σταρ, της αφιερώνει το νέο του τεύχος και παρουσιάζει εκτενή συνέντευξή της στην οποία η σταρ αναφέρεται στην άνοδό της στην κορυφή της δόξας, αλλά και στις συνέπειες αυτής.
 
Η 20χρονη, που έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά ταινιών «Twilight» δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον, ομολογεί ότι η φήμη ήρθε ξαφνικά και την έπιασε απροετοίμαστη. «Με ενοχλεί που δεν μπορώ πια να βγαίνω συχνά έξω και που πλέον δεν μπορώ να ξαναγίνω ένα οποιοδήποτε κορίτσι σαν όλα τα άλλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο γυρίζει τα τελευταία δύο επεισόδια της σειράς ταινιών υποδυόμενη την Μπέλα Σουάν.
 
«Είναι ένας χαρακτήρας που έχει εδραιωθεί στις ψυχές πολλών ανθρώπων τώρα πια. Και έχει αρχίσει να γίνεται εμμονή και στο δικό μου μυαλό, γιατί φτάνουμε στο τέλος μετά από έναν μακρύ δρόμο. Το μόνο που θέλω είναι να αισθανθούν καλά οι φαν του βιβλίου. Δεν ενδιαφέρομαι για κανέναν άλλον», είπε η Κρίστεν.
 
Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται ότι η νεαρή ηθοποιός καταφέρνει να ξεκλέβει χρόνο για τα χόμπι της. Δηλώνει μεγάλη φαν του γκολφ, αλλά και της μαγειρικής, αποκαλύπτοντας ότι παρακολουθεί με απόλυτη προσήλωση την εκπομπή «Food Network», κάτι για το οποίο την κοροϊδεύουν οι κολλητοί της.

«Κατά βάθος είμαι πολύ αφελής και ανόητη» δήλωσε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι γύρω της έχει φροντίζει να φτιάξει έναν κύκλο από ανθρώπους που είναι πράγματι σημαντικοί για την ίδια.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κρίστεν Στιούαρτ έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον στο «Twillight».