Η Εύα Μέντες έτοιμη για... τζόγκινγκ

SHOWBIZ
Η Εύα Μέντες ποζάρει για γνωστή εταιρεία αθλητικών.

Η Εύα Μέντες έτοιμη για... τζόγκινγκ

Το νέο πρόσωπο της Reebok είναι η σέξι και καλογυμνασμένη Εύα Μέντες! Η όμορφη ηθοποιός, φαντασίωση για χιλιάδες άνδρες ανά τον κόσμο, είναι η διάδοχος της Ελενα Κρίστενσεν στη θέση της πρέσβειρας των παπουτσιών EasyTone του γνωστού οίκου αθλητικών ειδών.
   
Παρά το γεγονός ότι αντικατέστησε ένα θρύλο της μόδας, η Εύα Μέντες κάθε άλλο παρά νευρική φαινόταν στη φωτογράφηση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των EasyTone. Γοητευτική όπως πάντα, φορώντας ένα εφαρμοστό κόκκινο μπλουζάκι και μαύρο κάπρι παντελόνι, ποζάρει αναδεικνύοντας τα αθλητικά της.

«Για μένα είναι σημαντικό να διατηρώ τη φόρμα μου, και τα EasyTone της Reebok με βοηθούν σημαντικά σε αυτό όταν κάνω τις καθημερινές μου δραστηριότητες» λέει η Μέντες μιλώντας για τα παπούτσια που διαφημίζει. Προσθέτει επίσης ότι είναι σημαντικό για κάθε ηθοποιό να παραμένει σε φόρμα.

Οσον αφορά την άποψη της εταιρείας Reebok για το νέο της πρόσωπο, ο πρόεδρος του οίκου, Ούλι Μπέκερ εξηγεί ότι η νέα σειρά αθλητικών χρειαζόταν μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο για τις περισσότερες γυναίκες. Σκοπός των EasyTone, άλλωστε, όπως λέει, είναι να βοηθήσουν τις γυναίκες να αποκτήσουν καλύτερη γραμμή και να γίνουν πιο δραστήριες, οπότε η σεξοβόμβα ηθοποιός ήταν ιδανική επιλογή αφού διαθέτει υπέροχο σώμα.

Στο παρελθόν, σε διαφημιστικές καμπάνιες της Reebok έχουν συμμετάσχει κι άλλες διάσημες κυρίες εκτός της Κρίστενσεν, όπως η Κέλι Μπρουκ, η Μπαρ Ραφαέλι και η Νικόλ Σέρτζινγκερ.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Η Εύα Μέντες ποζάρει για γνωστή εταιρεία αθλητικών.