Ο δίδυμος αδερφός του Μπραντ Πιτ!

SHOWBIZ
Ο κύριος πίσω από τον Mπραντ Πιτ είναι ο κασκαντέρ, ο οποίος με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του styling ήρθε κι έγινε δίδυμος αδερφός του πρωταγωνιστή!

Ο δίδυμος αδερφός του Μπραντ Πιτ!

Οχι, δεν κάνουν τα μάτια σας πουλάκια! Ο Μπραντ Πιτ πράγματι φαίνεται να έχει κλωνοποιηθεί, αλλά ο δεύτερος -στα αριστερά- δεν είναι άλλος από τον σωσία του, ο οποίος τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές στη νέα του ταινία με τίτλο «World War Z».

Η ταινία θρίλερ με ζόμπι έχει αρκετές σκηνές δράσης στις οποίες απαιτείται η συνδρομή κασκαντέρ, ο οποίος με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του styling ήρθε κι έγινε δίδυμος αδερφός του πρωταγωνιστή!

Τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα για την ταινία δεν είναι πολλά. Ωστόσο αρκετά διαφωτιστική αποδείχθηκε η συνέντευξη της κινηματογραφικής συζύγου του Πιτ, της Μιρέιγ Ενός, η οποία δήλωσε στο E!Online ότι «θα υπάρχει ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, αλλά όχι ερωτικές σκηνές». Πρόσθεσε δε ότι ο γνωστός πρωταγωνιστής είναι «ο πιο γλυκός και αξιαγάπητος άντρας».

Τα γυρίσματα είναι κοπιώδη για όλους, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Μαξ Μπρουκς «World War Z: An Oral History of Zombie War» είναι μάλλον απαιτητική.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που χαίρονται πολύ για το γεγονός ότι αυτά κρατάνε πολύ. Δεν είναι άλλοι από τους Μαλτέζους, που έχουν δει στην τοπική οικονομία τους να εισρέουν 30 εκατομμύρια ευρώ, χάρη στα γυρίσματα της ταινίας που γίνονται στη Βαλέτα και θα συνεχιστούν εκεί μέχρι τις 9 του μήνα, οπότε η παραγωγή θα μετακομίσει στη Σκωτία. Για να δείξουν μάλιστα την ευγνωμοσύνη τους, ο πρωθυπουργός και υπουργός της χώρας επισκέφτηκαν οι ίδιοι τα πλατό των γυρισμάτων, όπου απασχολούνται 900 ντόπιοι.

Η Μάλτα έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο προορισμό πολλών κινηματογραφικών παραγωγών, χάρη στις υποδομές που έχει αναπτύξει. Ενδεικτικό είναι ότι πέρυσι γυρίστηκαν εκεί συνολικά δεκατρείς παραγωγές.


Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κύριος πίσω από τον Mπραντ Πιτ είναι ο κασκαντέρ, ο οποίος με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του styling ήρθε κι έγινε δίδυμος αδερφός του πρωταγωνιστή!