Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 22/5

ΚΡΙΟΣ: Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς τα πάντα πορεύονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Προσπαθήστε λοιπόν να υλοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Στα αισθηματικά σας κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι εδώ και καιρό προσπαθείτε να πετύχετε χωρίς να το καταφέρνετε, θα αρχίσει να υλοποιείται και μάλιστα δίχως να χρειαστούν οι προσπάθειες που φαντάζεστε. Θα έχετε απρόσμενη υποστήριξη στο έργο σας από άτομα που δεν περιμένετε, γι’ αυτό καλό είναι να είστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ θετικό είναι το κλίμα για τα αισθηματικά σας, καθώς θα αισθανθείτε ιδιαίτερη ζεστασιά από τη μεριά του συντρόφου σας. Σημαντικές είναι οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας, καθώς θα ακούσετε κάποια θετικά σχόλια που θα σας δώσουν επιπλέον ώθηση για να καταφέρετε ακόμη περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλές ειδήσεις θα δώσουν ιδιαίτερη χαρά σε εσάς και την οικογένειά σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, αρκεί να οργανώσετε μεθοδικά τα βήματά σας. Στα αισθηματικά θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Χάρη στις ικανότητές σας και την επιμονή σας πετυχαίνετε να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και κερδίζετε την εκτίμηση του περιβάλλοντός σας. Στα οικονομικά σας κάνετε τις κινήσεις που σας ωφελούν πραγματικά, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράξετε και κάποια ποσά που σας χρωστάνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πετυχαίνετε να ζεστάνετε και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, χάρη στην ειλικρίνεια και τη ζεστασιά που δείχνετε. Το ότι είστε πάντα ο εαυτός σας είναι κάτι που εκτιμάται πολύ από την άλλη πλευρά. Στα επαγγελματικά σας τραβάτε την προσοχή των ανωτέρων σας, χάρη στην αποδοτικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείξετε υπομονή και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρετε, παρά την πίεση που νιώθετε. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε αυτή την ατμόσφαιρα να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Χαλαρώστε και απολαύσετε τη συντροφιά καλών σας φίλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Μια εξομολόγηση αισθημάτων από τη μεριά του συντρόφου σας θα σας γεμίσει ικανοποίηση, καθώς θα βεβαιωθείτε για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του προς εσάς. Οσοι είστε μόνοι, με τη γοητεία και την ισορροπία που σας χαρακτηρίζει μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες πολύ θετικές ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα σας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες σημαντικές επαφές, προχωρήστε αμέσως. Είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι θα μείνετε από τον σύντροφό σας, καθώς θα περάσετε μαζί μαγευτικές στιγμές. Πάνω απ’ όλα όμως θα καταλάβετε πως σας αγαπά αληθινά και ελπίζει στην εξέλιξη του δεσμού σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, εκφράστε τα συναισθήματά σας και απολαύστε την κάθε στιγμή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαίσθησή σας λειτουργεί έντονα και σας οδηγεί πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ετσι γνωρίζετε πότε θα πρέπει να προχωρήσετε και πότε όχι. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε γνωριμίες που έχετε παραμελήσει, καθώς μπορεί να αποδειχθούν σημαντικότερες από όσο περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επινοητικότητα και η τόλμη που σας χαρακτηρίζουν σας οδηγούν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και προχωρήστε άφοβα. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Κάποια ευχάριστα νέα από συγγενικό σας πρόσωπο θα σας χαροποιήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...