Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Συγγενείς» στο πλατό

Ο Σόλων Τσούνης μιλά για την επιστροφή του στα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου» αλλά και τις παραστάσεις αγάπης για παιδιά

Ο Σόλων Τσούνης μιλά για την επιστροφή του στα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου» αλλά και τις παραστάσεις αγάπης για παιδιά

Οι οικογένειες των Τριανταφύλλου και Χαμπέα επιστρέφουν στο πλατό της σειράς «Το σόι σου» κόβοντας μία μεγάλη βασιλόπιτα.

Οι συντελεστές της σειράς του Alpha αυτές τις ημέρες μπαίνουν και πάλι στο στούντιο για γυρίσματα. Ο καλομαθημένος Διονύσης, ο αγαπημένος aa 21γιόκας της Χαρούλας Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου), που τον υποδύεται ο ταλαντούχος Σόλων Τσούνης, νιώθει πολύ τυχερός που επιστρέφει μετά τις διακοπές των εορτών στην τηλεοπτική οικογένειά του: «Οταν είσαι καθημερινά με κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς πολύ, αυτόματα τους νιώθει σαν συγγενείς σου. Αφού σκέφτομαι από τώρα πώς θα αντιμετωπίσω την έλλειψη που θα αισθανθώ από την απουσία τους, όταν στη σειρά του Alpha πέσουν τίτλοι τέλους. Πολλές φορές, όταν γυρίζω στο σπίτι, βλέπω τα επεισόδια και παρατηρώ τις σκηνές μου. Κάνω την αυτοκριτική μου και διερευνώ τον χαρακτήρα μου.

Ο ήρωας που υποδύομαι είναι καλό παιδί, αλλά δεν λέει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, αφού τον κανακεύουν οι γονείς του» αναφέρει χαριτολογώντας στην «Espresso» ο γοητευτικός ηθοποιός από το Αγρίνιο και συμπληρώνει: «Από το 2007, όταν τελείωσα το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, εργάζομαι ανελλιπώς και η ζωή με πάει από τη μια καλλιτεχνική δουλειά στην άλλη με γρήγορο ρυθμό. Από το τηλεοπτικό ριμέικ της ταινίας “Λούφα και παραλλαγή” βρέθηκα στη θεατρική παράσταση “Ο βιοπαλαιστής στη στέγη” με τον Λάκη Λαζόπουλο. Υστερα στην ταινία “Νήσος” του Χρήστου Δήμα. Ακολούθησαν τα σίριαλ “Ολα στον αέρα”, και “Διά ταύτα”, πάλι με τον Λάκη. Οι περισσότερες δουλειές ήρθαν μέσα από οντισιόν. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι, όταν παθιάζεσαι με αυτό που αγαπάς, πάντα θα βγάλεις το ψωμί σου από αυτό».

Ο Σόλων, που ντρεπόταν ως παιδί να πει στους δικούς του ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αν και πάντα ασχολούνταν με τις τέχνες, ειδικά με το γκράφιτι, σπούδασε στην Αθήνα φωτογραφία. Μέχρι που κάλυψε φωτογραφικά τις πρόβες μιας θεατρικής παράστασης και είπε από μέσα του «αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου».

Αφιλοκερδώς

Και πραγματικά, εδώ και εννέα χρόνια πατάει γερά τα πόδια του στο σανίδι του θεάτρου και δίνει την τέχνη του ακόμη και αφιλοκερδώς. Μάλιστα, όπως τονίζει, μια συγκεκριμένη δράση του είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή του: «Είμαι μέλος του οργανισμού Παι.δύ, ο οποίος έχει σκοπό να δίνει εθελοντικά θεατρικές παραστάσεις σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα, νοσοκομεία, ορφανοτροφεία. Παρουσιάζουμε το παραδοσιακό παραμύθι “Η Ροδή και το χρυσό βεργί”. Οταν σε κοιτούν στα μάτια αυτά τα αθώα παιδάκια και γελούν με την καρδιά τους, είναι σαν μου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να σας μεταφέρω την εμπειρία. Το να δίνεις ελπίδα είναι ωραίο δώρο» αναφέρει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

 esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...