Πάτρας VS Μικρούτσικου

TV GOSSIP
Πόλεμος ξέσπασε στην τηλεόραση για τις εκπομπές των weekends, ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Θανάση

Πάτρας VS Μικρούτσικου

Ξέσπασε πόλεμος στην τηλεόραση! Τι ήταν την περασμένη εβδομάδα ο Alpha να στείλει ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος (φωτ. 2) «θα μας καλημερίζει και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο»; Ο Θανάσης Πάτρας (φωτ. 1) «τα πήρε». Βέβαια, αυτό δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση, μια που ο Θανάσης μάρκαρε δυνατά και για την επόμενη σεζόν το πρωινό του Σαββατοκύριακου!

Φυσικά, δεν θα κάνει μόνο αυτό ο Ανδρέας. Εχουμε γράψει για την ανακοίνωση του Alpha, που έλεγε αυτολεξεί: «Ενα από τα δυνατά χαρτιά του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι το νέο show-παιχνίδι “Θα πεις και ένα τραγούδι”, το οποίο θα έχει την προσωπική σφραγίδα του Ανδρέα Μικρούτσικου».

Ομως και για τον Θανάση η ανακοίνωση του καναλιού έγραφε: «Με τον Θανάση Πάτρα ο Alpha συζήτησε μια πρωτότυπη ιδέα. Του πρότεινε μια ανατρεπτική εκπομπή που θα αξιοποιεί την αμεσότητά του με τον κόσμο, το ιδιότυπο χιούμορ του, τη διάθεσή του για ανανέωση, αλλά και την αγάπη του για τους “ανοιχτούς δρόμους” και την περιπλάνηση. Μια εκπομπή στην οποία, εκτός από τον δημοφιλή παρουσιαστή, πρωταγωνιστές θα είναι καθημερινοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Το θέμα, όμως, είναι πως ο Θανάσης δεν φέρεται να ικανοποιήθηκε από αυτή την πρόταση, καθώς η αλήθεια είναι πως μια χαρά τα είχε πάει ως παρουσιαστής στο «Αυτό μας έλειπε» και ήθελε να συνεχίσει. Τι μέλλει γενέσθαι; Θα δούμε σύντομα.