Η Μέριλιν Μονρόε και baby-sitter

SHOWBIZ
Η Μέριλιν Μονρόε είχε αναλάβει χρέη baby-sitter στον μικρό Τζόσουα, γιο του γνωστού φωτογράφου των επωνύμων Μίλτον Γκριν.

Η Μέριλιν Μονρόε και baby-sitter

Για τον αρσενικό πληθυσμό του πλανήτη η Μέριλιν Μονρόε ήταν λαμπερή πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, τραγουδίστρια, μοντέλο και φυσικά μυθικό sex symbol.

Ωστόσο, υπήρξε και μια άλλη πλευρά της, ελάχιστα γνωστή στο ευρύ κοινό. Ηταν το κομμάτι της ζωής της που αφορούσε τη δουλειά της ως μια ευαίσθητη baby-sitter.

Ο Τζόσουα Γκριν, ο 58χρονος γιος του γνωστού φωτογράφου των επωνύμων Μίλτον Γκριν, ανακαλεί στη μνήμη του υπέροχες στιγμές κοντά στη μεγάλη σταρ της δεκαετίας του '50.

Διηγείται στη «New York Post» τις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία με τη Μέριλιν σε ρόλο baby-sitter. Θυμάται ότι έπαιζε μαζί της μαξιλαροπόλεμο και χοροπηδούσε στα στρώματα όσο εκείνη τον πρόσεχε. Ο πατέρας του ήταν στενός φίλος με τη διάσημη ηθοποιό και μάλιστα κάποια εποχή έγιναν και συνέταιροι σε μια δουλειά.

Τον χειμώνα του 1954-55 η Μέριλιν αναζήτησε καταφύγιο στο σπίτι της οικογένειας του Γκριν στο Κονέκτικατ. Εκεί βρήκε την ηρεμία της και απέφυγε τα φώτα της δημοσιότητας μετά το διαζύγιό της από το αστέρι του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο.

Εκείνη την εποχή ήταν που ανέλαβε χρέη baby-sitter στον μικρό Τζόσουα. Εκείνος σήμερα θυμάται πώς ήταν να τον κάνει μπάνιο μια διάσημη σταρ. «Ημουν τυχερός, τι άλλο θα μπορούσα να πω;» αστειεύτηκε μιλώντας στη «New York Post».

Πάντως, ήταν πολύ μικρός για να καταλάβει ότι η οικογενειακή τους φίλη ήταν ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ! Το σίγουρο είναι ότι η Μέριλιν, που δεν είχε την τύχη να έχει όμορφα παιδικά χρόνια, εκείνο το διάστημα της ζωής της απολάμβανε τη ζεστασιά της οικογενειακής ζωής.

«Εκείνες ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, γιατί ένιωθε ασφαλής μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον» συμπλήρωσε ο γιος του γνωστού φωτογράφου.


ΧΡ. ΤΕΛΙΟΣ

Η Μέριλιν Μονρόε είχε αναλάβει χρέη baby-sitter στον μικρό Τζόσουα, γιο του γνωστού φωτογράφου των επωνύμων Μίλτον Γκριν.