Ο άτακτος Γκέιμπλ στο κυνήγι της απιστίας

SHOWBIZ
Ο εγγονός του Κλαρκ Γκέιμπλ θα πιάνει στα πράσα συζύγους που απατούν...

Ο άτακτος Γκέιμπλ στο κυνήγι της απιστίας

Ο Κλαρκ Γκέιμπλ επιστρέφει στην τηλεόραση. Οχι βέβαια ο χολιγουντιανός σταρ, που έχει εδώ και δεκαετίες εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο, αλλά ο συνονόματος εγγονός του.

Και μπορεί ο παππούς να θεωρούταν από τους ωραίους του σινεμά, ο εγγονός όμως είναι ωραιότερος. Γι’ αυτό άλλωστε, εκτός από ηθοποιός, έχει εργαστεί και ως μοντέλο.

Μάλιστα, ο 23χρονος Γκέιμπλ πρόλαβε να κάνει ακόμα και φυλακή. Μη φανταστείτε ότι φυλακίστηκε επειδή έκανε τίποτα φοβερό: έπαιζε με ακτίνα λέιζερ και «τύφλωσε» πιλότο ελικοπτέρου, το οποίο όμως ήταν της αστυνομίας.

Ετσι ο νεαρός ηθοποιός πέρασε έξι μέρες πίσω από τα κάγκελα. Αυτή η περιπέτειά του όμως ήταν πολύ μικρή σε σχέση με ό,τι του συνέβη πριν τρία χρόνια, όταν τον μαχαίρωσαν στο στήθος στη διάρκεια καβγά, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει έναν φίλο του. Ο 20χρονος τότε Γκέιμπλ πέρασε έναν μήνα στο νοσοκομείο με διάτρηση πνεύμονα. Ολα αυτά, όμως, αποτελούν παρελθόν.

Τώρα ο 23χρονος εγγονός του σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να μπει σε νέες περιπέτειες, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ριάλιτι με τίτλο «Cheaters».

Με δυο λόγια, θα πιάνει στα πράσα συζύγους που απατούν... Ο μέχρι τώρα παρουσιαστής του ριάλιτι, Τζόι Γκρέκο, είχε περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στο σόου, με χειρότερη ίσως όταν τον μαχαίρωσε ένας σύζυγος που τον έπιασε στο κρεβάτι με την ερωμένη του. Ωστόσο, με όλα αυτά που έχει περάσει ο Γκέιμπλ, μάλλον δεν τον φοβίζει η νέα πρόκληση.