Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Από διευθυντής γίνεται σύμβουλος ο Μαλέλης

Αφήνει τη θέση του ο άνθρωπος πίσω από το εναλλακτικό δελτίο στο κανάλι και αναλαμβάνει ο Κώστας Τσιακανίκας.

Ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με το εναλλακτικό και νεανικό δελτίο του Star και ήταν εκείνος ο οποίος είχε καταφέρει να ταιριάξει άψογα την ενημέρωση με το lifestyle φαίνεται ότι αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι της Κηφισιάς.

Ο Σταμάτης Μαλέλης αφήνει τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και στο εξής αναλαμβάνει χρέη συμβούλου του προέδρου Πάνου Κυριακόπουλου για τα θέματα της ενημέρωσης ενώ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου. Ο Σταμάτης Μαλέλης αφήνει πίσω του ένα πολύ σπουδαίο έργο, καθώς είχε καταφέρει να κερδίσει ένα πολύ δύσκολο κοινό, αυτό των ηλικιών 15-44, προσαρμόζοντας τα δελτία ειδήσεων στα ενδιαφέροντα των νέων, με πολλά εξωτερικά ρεπορτάζ, με ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό όχι μόνο σε ό,τι αφορούσε την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα, αλλά τη showbiz. Πρωτοπόρησε έτσι για ακόμη φορά στην πολυετή πορεία του και κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του.

Τη θέση του από τη Δευτέρα θα αναλάβει ο Κώστας Τσιακανίκας, ο οποίος έχει πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο. Μάλιστα, πριν από χρόνια είχε περάσει από το Star, ενώ μέχρι και χθες, που τελείωσε η εκπομπή, ήταν ο αρχισυντάκτης της Πόπης Τσαπανίδου. Στόχος ήταν να παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής της παρουσιάστριας και στο Star, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν, αφού θα αναλάβει νέα… ενισχυμένα καθήκοντα. Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χαιρέτησε σε ένα μακροσκελές post τους πρώην, πλέον, συνεργάτες του στον ΣKAΪ. «Θέλω να αποχαιρετήσω με ευχές όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε όλα τα τμήματα του καναλιού, για τη βαθιά, ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση που αναπτύξαμε. Αν κι εκεί που πάω θα βρω φιλαράκια, αφού και εκεί εργάστηκα στο παρελθόν, ξέρω ότι θα μου λείψετε πολύ. Θα τα λέμε».

Το κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τη Μάρα Ζαχαρέα ως παρουσιάστρια στο κεντρικό καθημερινό δελτίο ειδήσεων, κάτι που είχαμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο θα διατηρήσει τη θέση της ως διευθύντρια της επίσημης ιστοσελίδας του καναλιού. Ο Παναγιώτης Στάθης θα παραμείνει στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή για τα δελτία του Σαββατοκύριακου. Τέλος, στο ίδιο δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε και επίσημα η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια πηγαίνει καθημερινά στα γραφεία του Star, ώστε να εξοικειωθεί με τους χώρους  και να γνωρίσει τους νέους συνεργάτες της, δημοσιογράφους και τεχνικούς.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...