'Εφη: Αγγελικά πλασμένη

Μπορεί να είναι μόλις είκοσι ενός ετών, αλλά αποτελεί -και δεν χωράει καμία αμφιβολία γι’ αυτό- ένα από τα ομορφότερα και πιο sexy μοντέλα της χώρας μας. Για την εντυπωσιακή Eφη Κουράση το επάγγελμα του μοντέλου είναι ενασχόληση που τη γεμίζει δημιουργικά και την καλύπτει απόλυτα - αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της μόδας, και όχι στη Διαιτολογία, που έχει σπουδάσει και αγαπάει εξίσου.

Η ξανθιά καλλονή συνδυάζει στον υπέρτατό βαθμό όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, που κάνουν τους άνδρες να... χάνουν το μυαλό τους, αφού διαθέτει απίστευτό κορμί και μάτια που μαγνητίζουν και καθηλώνουν. Οι αισθησιακές της φωτογραφήσεις σε μεγάλα ανδρικά περιοδικά, καθώς και αυτές που έγιναν από τις συνεργασίες της με μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές της και έχουν ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Ωστόσο, το πανέμορφο μοντέλο γνωρίζει καλά πως αν θέλει να διαγράψει μια πραγματικά επιτυχημένη πορεία στο λαμπερό κόσμο της μόδας, θα πρέπει να θυσιάσει πολλά πράγματα, κάτι που πιθανόν δεν χρειάζεται να κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοί της. Πάντως, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.