Χρύσα: Ομορφιά χρυσά-φι

Η εκρηκτική Χρύσα Δουρβανίδου είναι ένα από τα πιο όμορφα και ανερχόμενα μοντέλα, ωστόσο δεν είχε φανταστεί ποτέ πως κάποια μέρα θα εργαζόταν επαγγελματικά στο χώρο του modeling. Η μεγάλη της αγάπη ήταν (και ώς ένα βαθμό εξακολουθεί να είναι) η διακόσμηση, την οποία έχει σπουδάσει. Μάλιστα, μελλοντικά ονειρεύεται να κάνει μια καριέρα σχετική.

Η είσοδός της στο λαμπερό κόσμο της μόδας έγινε όταν, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, της πρότειναν να πάρει μέρος σε casting για το πρωινό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πανέμορφη Χρύσα το τόλμησε και από εκείνη τη στιγμή όλα κύλησαν εύκολα και, μάλλον, φυσιολογικά. Ετσι, έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του «Ομορφου Κόσμου», ενώ είχε συμμετοχή και στο «Πολύ την Κυριακή».

Η εντυπωσιακή καλλονή είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη συμπεριφορά των συνεργατών της και μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο, αφού όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: «Η αλήθεια είναι πως περνάω καλά, αφού η συμπεριφορά όλων είναι πάρα πολύ καλή. Κερδίζω χρήματα ξεκούραστα, μα πάνω από όλα, ευχάριστα. Αυτό που με συναρπάζει, είναι η ομορφιά και η λάμψη που εκπέμπει ο χώρος».