Κιμ: Εκρηκτική


Η Eλληνογερμανίδα καλλονή ανήκει στις γυναίκες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω τους αφού είναι τόσο εντυπωσιακή που... μαγνητίζει και καθηλώνει τα βλέμματα.

Το πανέμορφο μοντέλο έκανε τα πρώτα του βήματα αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, ενώ το 2003 κατάφερε να διακριθεί όταν δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Young κερδίζοντας την πολυπόθητη πρώτη θέση. Μάλιστα, αμέσως ύστερα από αυτή την εγχώρια διάκριση, ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική όπου κατάφερε να κερδίσει τους παγκόσμιους τίτλους Miss Young Παγκόσμια Προσωπικότητα και Φωτογένεια. Φυσικά, οι διακρίσεις και οι τίτλοι δεν σταμάτησαν εκεί αφού φέτος η πανέμορφη Κιμ αναδείχθηκε αναπληρωματική Miss Playmate αφήνοντας άναυδους με την παρουσία της τόσο τους κριτικούς όσο και το κοινό που τη λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.

Η εκρηκτική Κιμ αγαπάει πολύ το επάγγελμα της και επιδιώκει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ωστόσο αν κάποια μέρα θελήσει να δοκιμάσει την τύχη της σε κάποιο άλλο επάγγελμα δεν θα διστάσει να το κάνει αφού είναι ιδιαίτερα δημιουργική, τολμηρή και αυθόρμητη.