Αναστασία - Μιράντα: Δίδυμο-φωτιά που... σκοτώνει!


Εντάξει, μπορεί μέχρι σήμερα να είχατε συνηθίσει σε μία μόνο αιθέρια ύπαρξη, ωστόσο η σημερινή σελίδα 3 είναι special αφιερωμένη στους πιστούς και... αμετανόητους αναγνώστες της και ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους εις διπλούν!

Οι δύο απίστευτες καλλονές ασχολούνται επαγγελματικά με το modeling και είναι κολλητές τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς. Η Αναστασία και η Μιράντα είναι σίγουρα δυο γυναίκες που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, αφού διαθέτουν όλα τα προσόντα που κάνουν τους άνδρες να χάνουν το μυαλό τους και τις γυναίκες να σκάνε από τη ζήλια τους.

Το να αναλύσουμε διεξοδικά ένα προς ένα τα ασύλληπτης ομορφιάς χαρακτηριστικά τους είναι μάλλον χάσιμο χρόνου (αφού, πραγματικά, «βγάζουν μάτια»). Ωστόσο αξίζει να προσέξετε ιδιαίτερα το βλέμμα των κοριτσιών, που... σκοτώνει, αλλά και τα καλογυμνασμένα κορμιά τους, τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «ανεκτίμητης αξίας έργα τέχνης».

Η Αναστασία και η Μιράντα είναι ένα δίδυμο-πυρκαγιά, που... καίει ανεξέλεγκτα τα καλοκαιρινά μας όνειρα και αφήνει πίσω του στάχτες. Μάλιστα, τα κορίτσια συμβουλεύουν τους άνδρες να προσέχουν, αφού... τα παιχνίδια με τη φωτιά είναι πάντα επικίνδυνα! Το νου σας.