Ποτούλα: Μαγνητίζει τα βλέμματα
Το όνομά της είναι σίγουρα λίγο ασυνήθιστο, αλλά είναι βέβαιο πως ανήκει σε αυτά που όταν το ακούσεις μια φορά το θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και αν αυτό συμβαίνει με το όνομά της, φανταστείτε τι παθαίνουν όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα face to face με αυτό το υπέροχο πλάσμα που ακούει στο unique όνομα Ποτούλα Περιμένη.

Η πανέμορφη Ποτούλα έγινε ευρύτερα γνωστή πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όταν δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στα καλλιστεία διεκδικώντας το βαρύτιμο τίτλο της Σταρ Ελλάς. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών που διαγωνίστηκαν εκείνη τη χρονιά ήταν πραγματικά τεράστιος, αφού όλες οι συμμετέχουσες έλαμπαν κι έτσι, παρά το γεγονός ότι την πρώτη θέση κατέκτησε η επίσης πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή, η εντυπωσιακή Ποτούλα κατάφερε να κερδίσει πανάξια τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι επαγγελματικές προτάσεις για αισθησιακές φωτογραφήσεις στις σελίδες μεγάλων ανδρικών περιοδικών άρχισαν να πέφτουν βροχή, ωστόσο η εκρηκτική καλλονή διατήρησε τον αυθεντικό και χαμηλών τόνων χαρακτήρα της, αφού είναι γνωστό πως θέλει πάντα να κάνει μελετημένα, σωστά και τίμια βήματα σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται.