Τζένη: Όνειρο θερινής νυκτός
Το όνομά της είναι γνωστό ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ το χώρο της μόδας και όσους ασχολούνται με αυτή. Τα πλούσια προσόντα της προκαλούν... σεισμικές δονήσεις και κάνουν τους άνδρες να ξυπνάνε ιδρωμένοι από τον ύπνο τους ελπίζοντας πως θα βρουν μια τόσο όμορφη γυναίκα στο πλάι τους. Μάταια, όμως.

Η Τζένη Τζιβεριώτη είναι, αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια του modeling και μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η επαγγελματική της πορεία και οι αναρίθμητες συνεργασίες της με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας μαρτυρούν το μέγεθος της επιτυχίας της και αποτελούν οδηγό για τα νεαρά κορίτσια που ονειρεύονται ανάλογη καριέρα.

Η Σπαρτιάτισσα καλλονή έγινε ευρύτερα γνωστή όταν πήρε μέρος σε καλλιστεία, κερδίζοντας με το σπαθί της τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2001 και αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Εκτοτε η καριέρα και η φήμη της κυριολεκτικά απογειώθηκαν και σήμερα το όνομά της αρκεί για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.