Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ροζ σκηνές στο Διάστημα

Ο Κάπτεν Κερκ επιστρέφει στο νέο και καυτό «Star Trek».

Μπορεί να είναι απασχολημένος αρκετά, αφού έχει αναλάβει να σώσει τον κόσμο, όμως ο Κάπτεν Κερκ αποδεικνύεται κλασικό… αρσενικό, αφού δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά στο καλλίγραμμο σώμα της Αλις Ιβ. Καθώς η Βρετανίδα ηθοποιός βγάζει τα ρούχα της και μένει με τα εσώρουχα, ο Κάπτεν Κερκ καρφώνει το βλέμμα του στο φιδίσιο κορμί της.

Μην πάει αλλού το μυαλό σας. Ολα αυτά διαδραματίζονται στο νέο «επεισόδιο» της κινηματογραφικής ταινίας «Star Trek», μια γεύση από το οποίο πήραν οι φαν μέσα από το ολόφρεσκο υλικό που δημοσιοποίησε η εταιρεία παραγωγής, εξάπτοντας τη φαντασία και κάνοντας ακόμα πιο έντονη την αναμονή.

Η 31χρονη σταρ, που έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία «Men in Black 3», έχει ρόλο-κλειδί στη νέα ταινία «Star Trek Into Darkness», καθώς υποδύεται την επιστήμονα Κάρολ Μάρκους. Οι φαν της ορίτζιναλ σειράς θα γνωρίζουν ότι η δρ Μάρκους αποτελούσε τον έρωτα της ζωής του Κερκ και είναι η μητέρα του μοναχογιού του Ντέιβιντ. Επιπλέον ήταν αυτή που δημιούργησε τη συσκευή Τζένεσις, η οποία μπορεί να αναπτύξει ζωή σε μακρινούς πλανήτες και έχει αποτελέσει το επίκεντρο των ταινιών «The Wrath of Khan» και «The Search for Spock».

Ο χαρακτήρας της δρα Μάρκους επιστρέφει δυναμικά στην τελευταία ταινία, με ένα στριπτίζ που μέλλει να γραφτεί ανεξίτηλα στις μνήμες όλων των φαν. Ο Κάπτεν Κερκ μένει άναυδος μπροστά στο αναπάντεχο θέαμα που του προσφέρει η πρώην αγαπημένη του, η οποία κατά τη διάρκεια της ταινίας δεν διστάζει να συγκρουστεί με τον δρα Μακ Ρόι, αλλά και να ανταγωνιστεί σε ομορφιά τη Ζόε Σαλντάνα, που υποδύεται την Νιότα Ουχούρα.

Το τρέιλερ της ταινίας προετοιμάζει το κοινό για στιγμές έντασης και αγωνίας. Στις πρώτες κιόλας σκηνές εκτυλίσσεται μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Λονδίνου. Ο χαρακτήρας Τζον Χάρισον, πρώην πράκτορας του στόλου του «Star Trek», ακούγεται να λέει: «Οι διοικητές σας διέπραξαν ένα έγκλημα που δεν μπορώ να συγχωρήσω. Κανένας από εσάς δεν είναι ασφαλής». Οι σκηνές που ακολουθούν είναι βουτηγμένες στη δράση, με ανταλλαγή πυρών, ανελέητο κυνηγητό και μάχες σε μακρινά σύμπαντα. Οι σινεφίλ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Μάιο, οπότε αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...