Αντζελίνα: Με αγάπη από τη Λευκορωσία!
Η πρώην Miss Λευκορωσία, Αντζελίνα, εδώ και πέντε χρόνια ζει μόνιμα στη χώρα μας. Είναι μόλις 26 χρόνων και ήδη έχει συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους οίκους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Στη χώρα της θεωρείται από τα πλέον καλοπληρωμένα μοντέλα, ωστόσο προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα.

Η φλογερή κοκκινομάλλα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα της λόγω... έρωτα. Η Αντζελίνα υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν καλύτεροι εραστές και σύντροφοι από τους Ελληνες, ενώ παραδέχεται πως στην Ελλάδα έζησε τη μεγαλύτερη αγάπη.

Η Λευκορωσίδα καλλονή έχει ύψος 1.76 μ. και ζυγίζει μόνο 56 κιλά! Εχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό για αρκετά χρόνια και υπήρξε αθλήτρια του στίβου. Από τα δεκαπέντε της χρόνια εργάζεται ως μοντέλο, ενώ έχει τελειώσει στη χώρα της τη Γυμναστική Ακαδημία. Ταυτόχρονα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Νοσηλευτικής και έχει δίπλωμα νοσηλεύτριας. Η ίδια θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της τηλεόρασης, ενώ αυτό τον καιρό σχεδιάζει να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το αερόμπικ, ενώ το καλοκαίρι περνάει ατελείωτες ώρες στην παραλία κολυμπώντας και κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Στο μέλλον θα ήθελε να κάνει οικογένεια. Ονειρεύεται τη ζωή της δίπλα σε έναν δυναμικό άντρα, που θα μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη, χωρίς να της θέτει περιορισμούς. Η Αντζελίνα πιστεύει πως στον έρωτα δεν υπάρχουν φραγμοί, ενώ έχει δηλώσει πως θα μπορούσε να κάνει για έναν άντρα τη μεγαλύτερη τρέλα.