Σοφία: Το κορίτσι του Sakis

Αν κάποιος προσπαθήσει να επιλέξει το πιο όμορφο από τα κορίτσια που κρατάνε τις... επτασφράγιστες βαλίτσες στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Super Deal», το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσει πρόβλημα και να μην καταλήξει πουθενά, αφού κυριολεκτικά είναι όλες υπέροχες. Μάλιστα, πολλές από αυτές έχουν κατά καιρούς κοσμήσει με την παρουσία τους τη σελίδα 3, ωστόσο οι φωτογραφίες της καλλονής που βρίσκονται σήμερα μπροστά στα μάτια σας αξίζουν όχι μόνο την προσοχή σας, αλλά και τα κολακευτικά σας σχόλια.

Το όνομά της είναι Σοφία Παρθενίου, είναι μόλις 23 ετών και για τους λάτρεις του γυναικείου φύλου συγκαταλέγεται στη λίστα με τα top (και super hot) ονόματα των γυναικών που χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπορούν να κάνουν έναν άνδρα να χάσει τον ύπνο του. Οσοι έχουν την τύχη να τη γνωρίζουν από κοντά μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο δυναμισμό και πείσμα, ενώ δεν παραλείπουν να συμπληρώσουν πως είναι εξίσου αυθόρμητη, αλλά και υπομονετική, όταν και όπου αυτό χρειάζεται.

Κομπλιμέντα και πικάντικα σχόλια ακούει πολλά και σε καθημερινή βάση, ωστόσο αν βρεθείτε στο δρόμο της και θελήσετε να εκφράσετε το θαυμασμό σας, θα πρέπει να γνωρίζεται πως ξενερώνει αφάνταστα με τους αγενείς και άξεστους τύπους. Γι’ αυτό λοιπόν... you would better be gentle.