Νίκη Περιστέρη: Ενα λουλούδι στην πασαρέλα

Αν έχετε «τρέλα» με τα λουλούδια αλλά δεν είστε οι πλέον ειδικοί σε ό,τι αφορά το «στήσιμο» και τη φροντίδα ενός κήπου, τότε καλά θα κάνετε να συγκρατήσετε στο μυαλό σας το όνομα της εκρηκτικής Νίκης Περιστέρη.

Το πανέμορφο μοντέλο είναι μόλις είκοσι δύο ετών, σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και γνωρίζει τα πάντα που αφορούν την περιποίηση και κατασκευή ενός τέλειου κήπου. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει για το αν θα αποφασίσει να ακολουθήσει το επάγγελμα της γεωπόνου, αφού από τη μέρα που ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και οι άκρως δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή.

Η συμμετοχή της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Πελοπόννησος είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Σταρ και ουσιαστικά ήταν αυτή που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για μια ονειρεμένη καριέρα στο χώρο της μόδας. Η ίδια γνωρίζει καλά πως το επάγγελμα του μοντέλου απαιτεί θυσίες και πολύ τρέξιμο, όμως είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της.

Πάντως, είναι οφθαλμοφανές πως κατέχει και με το παραπάνω όλα αυτά τα προσόντα που κάνουν μια γυναίκα να ξεχωρίζει (προκλητικό βλέμμα, καλογυμνασμένα πόδια και θηλυκότητα), ενώ δεν είναι τυχαίο πως οι θαυμαστές της την παρομοιάζουν με ένα μπουμπούκι που θα εξελιχθεί... σε μυρωδάτο τριαντάφυλλο.