Βιβή Τσιάμη: Θεϊκές καμπύλες

Η εντυπωσιακή Βιβή Τσιάμη δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και, φυσικά, τα ανδρικά βλέμματα. Γατίσια μάτια, σαγηνευτικό βλέμμα και ονειρεμένο κορμί με πραγματικά θεϊκές καμπύλες είναι στοιχεία που, σίγουρα, δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν λάτρη του γυναικείου φύλου. Μάλιστα, όταν τα στοιχεία αυτά συνδυάζονται με ισχυρή προσωπικότητα, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι το καλύτερο δυνατό.

Η σχέση της εκρηκτικής καλλονής με το λαμπερό κόσμο της μόδας ξεκίνησε όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς. Η εμφάνισή της προκάλεσε το θαυμασμό τόσο του κοινού όσο και των κριτών και έτσι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η φήμη της απογειώθηκε και η καριέρα της άρχισε να σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν από τη Βιβή μια... πραγματικά τολμηρή φωτογράφηση, η ίδια δεν σκοπεύει να τους κάνει το χατίρι, αφού έχει αρχές, τις οποίες δεν σκοπεύει να παραβεί προς χάριν της δόξας και του χρήματος.