Λίλιαν Μαδιανού: Εκρηκτική παρουσία

Υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλει για το ότι η Λίλιαν Μαδιανού θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει (και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία) καριέρα μοντέλου; Γιατί αν υπάρχει, καλό θα είναι να μάθει πως η μελαχρινή και πανύψηλη καλλονή έχει ήδη δεχτεί αρκετά δελεαστικές προτάσεις (προερχόμενες από ανθρώπους της μόδας), τις οποίες όμως απέρριψε για χάρη του πάθους της, που δεν είναι άλλο από τη μουσική και το τραγούδι.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «Fame Story», όπου κατάφερε να μας κερδίσει τόσο με τις φωνητικές και ερμηνευτικές της ικανότητες όσο και με τη σκηνική της παρουσία (που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη). Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ζωντανά σε ένα από τα πιο κεφάτα νυχτερινά μαγαζιά, στο «Maya Maya», στην πλατεία Μπουρναζίου.

Η εντυπωσιακή Λίλιαν είναι μια ολοκληρωμένη λαϊκή τραγουδίστρια, που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να ανεβάζει τη διάθεση, αλλά το κέφι του κοινού, που μάλλον δίκαια τη χαρακτηρίζει ως μια από τις πλέον χαρισματικές ερμηνεύτριες.