Ζοζεφίνα: Αισθησιακή Λατίνα

Συζητώντας με την εκρηκτική Ζοζεφίνα σού δημιουργείται η αίσθηση πως απέναντί σου δεν έχεις μια εντυπωσιακή Ελληνίδα που απλά λατρεύει το τραγούδι, τη μουσική και το χορό, αλλά μια εκ Λατινικής Αμερικής καλλονή που κυριολεκτικά ζει και αναπνέει για να λικνίζει το καλοσμιλεμένο κορμί της σε δυνατούς και άκρως... αισθησιακούς latin ρυθμούς.

Με ένα δροσερό Μοχίτο στο χέρι, η 26χρονη Ζοζεφίνα μάς εξηγεί: «Ασχολούμαι με το τραγούδι από 18 χρόνων, ενώ εδώ και περίπου δυο εβδομάδες εμφανίζομαι στα “9/8”, στην Πάτρα. Ομως, κάθε Τρίτη ανηφορίζω προς Αθήνα, αφού παίζω κουβανέζικη μουσική στο “Enzo de Cuba”, στο Μπουρνάζι. Οσο για το χορό, απλώς θα σου πω πως είμαι δασκάλα latin χορών και κατεβαίνω σε αγώνες, αλλά και πρωταθλήματα Ελλάδας».

Τραγουδίστρια, χορεύτρια και DJ. Ωραία, αλλά αν έπρεπε να διαλέξει ένα από όλα, τι θα επέλεγε; Η ίδια μάς λέει πως «το ένα είναι διαφορετικό από το άλλο και ειλικρινά δεν μπορώ να διαλέξω, αφού δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά. Απλά, δεν γίνεται». Εξάλλου, όταν τη ρωτάμε για τις αντιδράσεις του κόσμου που συνειδητοποιεί πως πίσω από τα decks βρίσκεται μια γυναίκα (και τι γυναίκα!), μας λέει γελώντας πως «οι περισσότεροι δεν πιστεύουν πως μια γυναίκα μπορεί να μιξάρει και να κάνει ό,τι και ένας άνδρας, αλλά τους αρέσουν οι επιλογές μου και το αντιμετωπίζουν θετικά, αφού όλοι περνάμε καλά».