Μαρία: Εντεχνη και super sexy!

Εκπληκτική εξωτερική εμφάνιση, που... κόβει την ανάσα, και υποκριτικές ικανότητες που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι ηθοποιοί είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ της Μαρία Ψιλοπούλου.

Αν και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική και τραγούδι (και οι δυο γονείς της είναι τραγουδιστές), η νεαρή ηθοποιός γνώριζε από μικρή πως κάποια μέρα θα ακολουθούσε το δρόμο της καρδιάς της, που δεν είναι άλλος από αυτόν της υποκριτικής. Σε αντίθεση με πολλές -κυρίως νέες- συναδέλφους της, η Μαρία γνωρίζει καλά πως ο επαγγελματικός χώρος που έχει επιλέξει είναι αρκετά δύσκολος και απαιτητικός. Για το λόγο αυτό, προτού ξεκινήσει την πορεία της, φρόντισε να εφοδιαστεί με τις καλύτερες δυνατές γνώσεις και φοίτησε για τέσσερα χρόνια στη δραματική σχολή Ράμπα του Γιάννη Μπέζου.

Η ίδια δείχνει να γνωρίζει καλά πως η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα σημαντικό προσόν, αλλά όχι το πλέον απαραίτητο για μια ποιοτική καριέρα με διάρκεια. Πάντως, η συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» είναι βέβαιο πως συνετέλεσε τα μέγιστα στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού δεν είναι λίγοι οι fan της που βλέπουν τα επεισόδια... ακόμη και στον ύπνο τους.