Ραμόνα: Sexy κι όποιος αντέξει
Είναι μόλις είκοσι δύο ετών, αλλά αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα και φρέσκα ονόματα στο λαμπερό χώρο της μόδας. Η εκρηκτική Ραμόνα Βλαντή, αν και ασχολείται με το modeling λίγο καιρό, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού έχει εμφάνιση και στιλ που μαγνητίζουν τα βλέμματα γύρω της και κάνουν τους άνδρες να... χάνουν το μυαλό τους.

Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate ήταν αυτή που ουσιαστικά ανέβασε στο κατακόρυφο τις μετοχές της, με αποτέλεσμα να δέχεται πλέον δεκάδες δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις. Στο διαγωνισμό, η Ραμόνα δεν κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, αλλά διακρίθηκε τερματίζοντας στην τελική τριάδα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους οίκους μόδας και έχει εργαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και στο Παρίσι.

Εργασιομανής, προσγειωμένη, πανέμορφη και πολύ έξυπνη, η sexy Ραμόνα έχει κάθε λόγο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και είναι βέβαιο πως βρίσκεται στην εκκίνηση μιας λαμπρής καριέρας.