Βιολέτα Ράσεβα: Ομορφιά χωρίς... σύνορα!

Ήταν μόλις δεκαέξι ετών όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Young» διεκδικώντας φυσικά τον τρίτο τίτλο λόγω ηλικίας.

Η εντυπωσιακή Βιολέτα Ράσεβα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια κοινού και κριτικών κατακτώντας τελικά τον πολυπόθητο τίτλο «Μις Young 2004». Κι ενώ η εκ Βουλγαρίας εστεμμένη καλλονή έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, κάποιες συνυποψήφιές της δεν είδαν με «καλό μάτι» την κατάκτηση του τίτλου από τη Ράσεβα εκφράζοντας τις ενστάσεις τους όχι λόγω ομορφιάς της νικήτριας, αλλά λόγω της καταγωγής της. Η ίδια απάντησε απλώς με ένα χαμόγελο και δήλωσε ευτυχισμένη αφού έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και την αισθάνεται σαν δεύτερη πατρίδα της.

Σήμερα, στα δεκαεννέα της χρόνια, η μελαχρινή καλλονή, πιο όμορφη από ποτέ, σπουδάζει και παράλληλα ασχολείται με το modeling σημειώνοντας σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο που τόσο πολύ αγαπάει αποδεικνύοντας στην πράξη (χωρίς να το επιδιώκει...) πως όπως στην αγάπη και τη μουσική, έτσι και στην ομορφιά... δεν υφίστανται σύνορα.