Ρία Αντωνίου: Θεϊκό κορμί!

Μόλις δεκαεννέα ετών, η εκρηκτική Μανιάτισσα Ρία Αντωνίου έχει καταταχθεί στα πιο... καυτά ονόματα της λίστας των top models. Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο ως Σταρ Πελοπόννησο και όλοι διακρίναμε πως αυτό το κορίτσι θα φτάσει ψηλά. Από δv και στο εξής οι διεθνείς της διακρίσεις ως Β’ Αναπληρωματικής Μodel of the World (παρακαλώ), Μiss φωτογένεια και Miss Face παίρνουν τη σκυτάλη και ανεβάζουν τις μετοχές της ξανθιάς καλλονής στα ύψη!

Η Ρία ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Στόχος της είναι να συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας και με βήματα αργά αλλά σταθερά να χτίσει μια λαμπρή καριέρα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν αιθεροβατεί και γνωρίζει πολύ καλά πως για την εκπλήρωση των στόχων της απαιτείται σκληρή δουλειά και αρκετή σοβαρότητα.

Ψηλή, σέξι, με θεϊκό κορμί, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν χρειάζεται να κοπιάσουν και πολύ για να κατακτήσουν το αρσενικό θήραμά τους... Αντιθέτως, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά προκειμένου να σκοράρουν στην καρδιά της. Η ίδια έχει αδυναμία στους μελαχρινούς άντρες και εκτιμάει την ευγένεια και την ειλικρίνεια. Οταν βρει κάποιον ιδιαίτερα ελκυστικό, δεν έχει πρόβλημα να κάνει η ίδια το πρώτο βήμα για να τον πλησιάσει, ενώ αποστρέφεται το άγαρμπο και πρόστυχο καμάκι.