Μάνθα Μπαλούρδου: Μια καλλονή στο σανίδι

Ενα φιντανάκι με ταλέντο, στιλ και sex appeal. Η Μάνθα Μπαλούρδου ήρθε για να μείνει και κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να «αναστατώσει» το θεατρικό σανίδι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου συνεχίζει και μένει μέχρι σήμερα μαζί τους γονείς της.

Από μικρή παρακολουθούσε τηλεόραση με τις ώρες, ενώ πήγαινε πολύ συχνά και στο θέατρο. Προτού κλείσει τα 15, είχε κιόλας αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. Κι έγινε... Πλέον διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της στη σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στην παράσταση «Η εκδίκηση της Ιοκάστης», στο θέατρο «Αλεκτον» και δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Βύρων Κολάσης, ο Θανάσης Ζέρβας και η Κατερίνα Γαβαλά.

Με τον Βύρωνα Κολάση θα συνεργαστεί και για τις ανάγκες μιας κινηματογραφικής ταινίας. Ο λόγος για το φιλμ «Εικόνα σου είμαι», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει ήδη. Παράλληλα με τις σπουδές της στην υποκριτική, η Μάνθα κάνει και μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή και η ίδια, της αρέσει να βγαίνει συχνά για διασκέδαση με τις κολλητές στα μεγάλα κλαμπ.

Οι αγαπημένοι της Ελληνες ηθοποιοί είναι ο Γιώργος Κιμούλης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ενώ δεν της αρέσει καθόλου ο Απόστολος Γκλέτσος. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, δηλώνει ελεύθερη και ωραία. Οχι ότι της λείπουν οι προτάσεις. Αλίμονο, εξάλλου! Είναι single από επιλογή της γιατί έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στις σπουδές και τη δουλειά της ενώ πιστεύει ότι ένας έρωτας αυτή τη στιγμή θα της αποσπούσε την προσοχή από τους στόχους της. Παρ’ όλα αυτά, ξέρει τι ζητεί από έναν άντρα και δεν φοβάται να το πει: τον θέλει έξυπνο και πετυχημένο. Τέλος!