Νάντια Αδαμοπούλου: «Με εξιτάρουν η δημοσιογραφία και το clubbing»

Γλυκιά, με μοναδικό στιλ και γατίσιο βλέμμα που καθηλώνει, η Νάντια Αδαμοπούλου πόζαρε με χολιγουντιανή άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό και μας χάρισε απλόχερα το λαμπερό της χαμόγελο. Μάλιστα, αμέσως μετά τη φωτογράφηση μας είπε: «Ηταν μια απίστευτη εμπειρία και το διασκέδασα πάρα πολύ. Οι συνθήκες ήταν άψογες και ελπίζω να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία για κάτι παρόμοιο. Μέσα από τη δική μου παρουσίαση θα δουν οι αναγνώστες της εφημερίδας ότι κάθε γυναίκα, οποιουδήποτε status μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα».

Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής δημοσιογραφίας, η Νάντια έχει κατά το παρελθόν εργαστεί ως ρεπόρτερ σε κάποια ιδιωτικά κανάλια, ενώ για περίπου ενάμιση μήνα εργάστηκε στο μουσικό κανάλι Mad, αλλά διέκοψε επειδή εκείνη την εποχή έδωσε προτεραιότητα στη σχολή της. Λίγο αργότερα συνεργάστηκε με την ομάδα παραγωγής τηλεπαιχνιδιού στο Channel 9, όπου για άλλη μια φορά αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας των σπουδών της.

Ωστόσο, όπως η ίδια μας εξομολογείται χαμογελώντας, «σήμερα ασχολούμαι με τις δημόσιες σχέσεις στο Envy Club και κυρίως στα R&B πάρτι που διοργανώνει κάθε Τετάρτη. Ηταν κάτι που προέκυψε από την αγάπη μου για το clubbing».

Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν μετά από σχετική πρόταση φίλου της που ασχολείται με δημόσιες σχέσεις σε διάφορα μαγαζιά. Η Νάντια μάς λέει: «Είναι κάτι που κάνω με ευχαρίστηση και θα συνεχίζω να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα, αφού αγαπάω το clubbing και κατά συνέπεια το Envy».

Πάντως, αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια η Νάντια ονειρεύεται μια καριέρα σχετική με το αντικείμενο των σπουδών της: «Στόχος μου είναι να γίνω μια καταξιωμένη δημοσιογράφος μέσω μιας φυσιολογικής ανέλιξης που δεν θα αλλοιώσει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Γνωρίζω τις δυσκολίες του επαγγέλματος, αλλά έχω υπομονή, θάρρος και αισιοδοξία».

Με τους επαγγελματικούς στόχους να αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα είναι λογικό οι προσωπικοί στόχοι να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, τουλάχιστον προσωρινά. Η ίδια, πάντως, πιστεύει πως ο συνδυασμός επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι εφικτός, όταν βέβαια υπάρχει θέληση. Αναφορικά με τις σχέσεις της, η Νάντια δεν ανήκει στις γυναίκες που ζητούν πολλά. Δηλώνει ότι «θέλω απλά να με αγαπάει», ενώ μιλώντας για «ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού» δεν μας κρύβει πως «κάποιος είχε ταξιδέψει από ένα νησί για να με πάρει από το σπίτι μου στην Αθήνα και να με πάει στον Πειραιά, απ’ όπου θα ταξίδευα με τις φίλες μου. Το έκανε απλά για να με δει. Ομως την επόμενη μέρα χωρίσαμε».

Ειλικρινής και αυθόρμητη, δεν μας κρύβει πως έχει κάνει αρκετά λάθη στη ζωή της, αλλά δεν μετανιώνει για κανένα, αφού μέσα από αυτά είχε την ευκαιρία να μάθει πράγματα. Οπως χαρακτηριστικά μας λέει, «από τη στιγμή που δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω και να στενοχωριέμαι άδικα».


PRIVATE ROOM

Η Νάντια δεν ανήκει στις κοπέλες που εντυπωσιάζονται από μεγάλα λόγια. Η ίδια μας λέει: «Μου αρέσουν τα δύσκολα και αν κάποιος αδιαφορεί τελείως για μένα, τότε είναι βέβαιο πως θα κερδίσει την προσοχή μου». Στα... πικάντικα κομπλιμέντα του δρόμου απαντά συνήθως μ’ ένα χαμόγελο, ενώ το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σ’ έναν άνδρα είναι τα παπούτσια του. Σε ό,τι αφορά το φλερτ και τις σχέσεις, δείχνει αρκετά κατασταλαγμένη και μας λέει: «Είμαι πολύ ντροπαλή σε αυτά τα θέματα και ανήκω στις παραδοσιακές γυναίκες. Νομίζω πως για να σταθεί μια σχέση πρέπει να υπάρχουν στοιχεία όπως η εμπιστοσύνη, η επικοινωνία και η χημεία. Το sex δεν είναι guest star σε μια σχέση, από την άλλη όμως δεν είναι αυτό που την καθορίζει».
Οσο για τις «αμαρτίες» της, μας εξομολογείται πως υπέπεσε σε μία σχετικά πρόσφατα, αλλά διευκρινίζει πως δεν σκοπεύει να κάνει άλλη, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Ανετη και χαμογελαστή, η γλυκιά Νάντια, έζησε με την ψυχή της την εμπειρία της φωτογράφησης.